Kupilem kilka dni temu golfika, ale wymaga on dopieszczenia i bedzie miodzio. Zauwazylem ze licznik zawyza mi predkosc. Na postoju wskazowka od predkosciomierza zatrzymuje sie ok 5km/h , nawet na wylaczonym silniku. Czy vagiem bedzie mozna dokonac korekty ? Czytalem troszke odnosnie interfejsu i myslalem nad takim od viakena http://allegro.pl/promocja-interfejs-va ... 48893.html" onclick="window.open(this.href);return false; czy wystarczy on ?
Jeszcze mam pytanko bo glosniki dzialaja mi tylko z prawej strony, lewa glucha mimo ze balance ustawione na srodku. Gdzie proponujecie najpierw zajrzec?
I jeszcze jedno pytanko mam , zaswiecila mi sie kontrorka odnosnie klockow. Czasami jeszcze gasnie, tak patrzylem na klocki przez felge to tylne jeszcze troche i beda sie kwalifikowac do wymiany jakiej firmy proponujecie ?
Jak autko ladnie umyje to cykne jakies foto i zaprezentuje. Ogolnie to chcial bym go jeszcze calego wymalowac bo mial jakies tam przygody i caly jest porysowany ale przy kupnie bylo to uwzgledniane.