W bagażniku lampka się pali, podobno brak masy tylko gdzie tego szukać może ktoś miał coś takiego

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
chyba pin 16 na liczniku...XV2 pisze:ku mojemu zdziwieniu kabel z pinu 15 był a na liczniku nic nie pokazuje
Jak mam sprawdzić pojawianie się masy ??Qto pisze:jeżeli masa się pojawia to pociągnij od tego pinu dodatkowy kabelek do pinu 16 niebieskiej wtyczki licznika (we wtyczce licznika kabelek będzie, ale nim się nie przejmuj) - kontrolka ożyje
no to się zgadza z tym co napisane w podanym przeze mnie temacieXV2 pisze:Pin 15 z komfortu
miernikiemXV2 pisze:Jak mam sprawdzić pojawianie się masy ?
kabel z modułu idzie do bagażnika...a ten co wychodzi z wtyczki licznika kończy się gdzieś we wiązce - tak myślęXV2 pisze:Bo ogólnie z komfortu mam podciągnięte kable pod licznik ale jak zobaczyłem że w pinie kostki do licznika jest kabel to nie podłączałem.
zrób tak a zobaczysz że kontrolka zacznie się pojawiać przy otwartej klapieXV2 pisze:Może i masz racje dołożę kabel do oryginalnego kabla pinu jak mówisz
Qto pisze: kabel z modułu idzie do bagażnika...a ten co wychodzi z wtyczki licznika kończy się gdzieś we wiązce - tak myślę
zrób tak a zobaczysz że kontrolka zacznie się pojawiać przy otwartej klapie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości