Centralny zamek z pilota

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Matifcb
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Centralny zamek z pilota

Post autor: Matifcb » pt kwie 20, 2012 00:13

Witam, czytalem wiele postow ale zaden nie pasuje mi pod moja sprawe. Mam centralny zamek nie wiem czy fabryczny czy ktos go pozniej zalozyl. Kluczyki mam dwa oryginalne ( w jednym nie ma immobilaisera i nieraz na nim jezdzilem a nieraz auto padalo po odpaleniu w sumie nie wiem jak to z nim naprawde jest raz tak raz tak:] ) klapy z tylu nie otwieram centralnym - musze wkladac kluczyk. Chcialbym kupic na allegro jakiegos pilota zeby mi poprostu otwieral zamek a kluczyk bede uzywac stary i odpalac auto w stacyjce. Jak to technicznie wyglada ? co musi miec taki zestaw z allegro ? jakas centralke do tego pilota ?

Jak bylem u dorabiania kluczy w supermarkecie z ciekawosci podszedlem do kolesia i spytalem ile kosztuje wyrobienie kluczyka - wsadzil w maszyne grot i po chwili powiedzial ze moze dorobic i zamek sie bedzie otwierac ale jakis chip jest i ze stacyjki nie bede mogl otwierac ?

niech mu bedzie ja w sumie moge uzywac kluczyka tego co teraz w stacyjce. Ja chcialybm tylko centralny z jakiegos kupionego zestawu z pilotem otwirac.

Bayern ist Meister

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Centralny zamek z pilota

Post autor: Haki » pt kwie 20, 2012 00:31

:bylo:

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Matifcb
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Centralny zamek z pilota

Post autor: Matifcb » pt kwie 20, 2012 00:51

szukam szukam, czytam i czytam mam w tym momencie ponad 10 zakladek z tematami, nie jest latwo znalezc to co mnie interesuje :) swoja droga to forum wchlania i kradnie czas :D siedze ciagle i je czytam patrze na porady i rzeczy ktore mnie dotycza i masakrycznie przy tym czas leci :)

Bayern ist Meister

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Centralny zamek z pilota

Post autor: Qto » pt kwie 20, 2012 00:55

Matifcb pisze:Mam centralny zamek nie wiem czy fabryczny czy ktos go pozniej zalozyl
najpierw to się dowiedz...bo może masz central w bagażniku a tylko kable w przelotce z klapy do budy są połamane, może siłownik umarł - na pewno trzeba rozebrać klapę...a o dokładaniu pilota było na prawdę sporo.
Będą konkrety to pisz mi PW - teraz temat zamykam.

Zablokowany

Wróć do „Elektryka”