Lampka IMMO
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lampka IMMO
Witam zmieniłem licznik imo2 na imo3 i przy kodowaniu kluczyków coś poszło nie tak i teraz miga mi szybko lampka immobilisera, ale auto mogę odpalić. Czy mogę jeszcze raz wyczyścić i zakodować na nowo kluczyki ?
Lampka IMMO
Mozesz miec wylaczone immo w sterowniku silnika jesli auto odpala i przez to nie da sie zakodowac kluczy.
Lampka IMMO
Nie zakodowało mi jednego kluczyka dlatego kontrolka imo miga...( w bloku pomiarowym zamiast jest liczba 1 zamiast 2 ) ale sprawa dziwnie wygląda, bo gdy chce odpalić pierwszym kluczykiem to odpali zaś drugim nie. Jednak gdy odpalę pierwszym i szybko zaraz drugim to auto odpali ! Moje pytanie czy mogę wykasować kluczyki i zapisać od nowa ? Licznik imo3 , transpondery w kluczykach imo2.
Lampka IMMO
możesz, z tym, że jak nie zakodował ci się raz to pewnie i nie zakoduje drugiFastener pisze:Moje pytanie czy mogę wykasować kluczyki i zapisać od nowa
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

Lampka IMMO
Pierwszy raz nie skończyłem procesu kodowania kluczy ponieważ akumulator wysiadł przy próbie odpalenia auta ostatnim kluczem... Chcę się dowiedzieć czy muszę wymieniać pastylki imo w kluczykach, żeby jeszcze raz zakodować ? Przypomnę, że pastylki są imo2, a licznik imo3 .
Lampka IMMO
nie musiszFastener pisze:hcę się dowiedzieć czy muszę wymieniać pastylki imo w kluczykach, żeby jeszcze raz zakodować ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5