Witam
Mam pytanko, posiadam w aucie moduł komfortu ale działa tylko z kluczyka a nie działa z pilota. Czy to jest taka wersja czy jest coś popsute?
vw golf IV 1,6 moduł komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
a nr komfortu to....
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

nie wiem bo nie zaglądałem jeszcze, ale skoro pytasz o nr komfortu to pewnie jest ich kilka rodzaj ?
Ginekologiem nie jestem ale zajrzeć mogę :D
tak - jeśli nie masz vag to trzeba by zdjać osłony nad nogami kierowcy i odczytać z komfortu. Załóżmy że masz elektryczne szyby to komfort z 1 wtyczką nie obsługuje pilota a z 2 obsługuje. Pomimo wszystko musisz odczytać numer bo w razie czego dobór innego komfortu lub pilotów bez podania nr jest niemożliwy.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
No i jeszcze napisz czy pilot masz (bo tak wynika z pierwszego postu)...jeżeli tak to jaki numer - rozbierz i zobacz. Ogólnikami w tym przypadku nic nie da się wykombinować.