Jestem nowy na forum, golfem jeżdże już jakiś czas, ale mam pytanie. Jakie jest oryginalne podświetlenie w Golfie III GTI 1994r. bo ja mam wszystko podświetlane na czerwono ( przełączniki szyb, klimatronik, zegary itd.), ale nie podświetla mi całego przełącznika od świateł z tymi dwiema regulacjami, jak go rozebrałem to wydaje się trochę dłubany już. I tu moje pytanie czy to jest oryginalne czerwone podświetlenie czy jakiś niemiec sobie to zrobił przede mną?? Pozdrawiam
Podświetlenie (pakiet komfort) golf III GTI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
Nieznamsie
- Nowicjusz

Witam.
Jestem nowy na forum, golfem jeżdże już jakiś czas, ale mam pytanie. Jakie jest oryginalne podświetlenie w Golfie III GTI 1994r. bo ja mam wszystko podświetlane na czerwono ( przełączniki szyb, klimatronik, zegary itd.), ale nie podświetla mi całego przełącznika od świateł z tymi dwiema regulacjami, jak go rozebrałem to wydaje się trochę dłubany już. I tu moje pytanie czy to jest oryginalne czerwone podświetlenie czy jakiś niemiec sobie to zrobił przede mną?? Pozdrawiam
Ori to zielone. Czerwone = grzebane. Teraz pytanie jak było grzebane, bo z tego co widziałem, to w 99% jest to wesoła twórczość ździsia w piwnicy.
-
Nieznamsie
- Nowicjusz

Taki przyjechał z Niemiec. Czyli teraz jak będę chciał wymienić przełącznik cały to będzie na zielono, kurcze trochę źle to będzie wyglądało
A jak wogóle wygląda zmiana koloru podświetlenia? 
- Krzychu_14
- PASSAT B5 FL

- Auto: Passat BB5 FL
- Silnik: AVB
Kod: Zaznacz cały
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=11416Kod: Zaznacz cały
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=38414Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości