[mk4] Wycieraczka z Varianta do zwykłego golfa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
[mk4] Wycieraczka z Varianta do zwykłego golfa
Czy można stostować tylną wycieraczkę 380mm z Varianta w zwykłym Golfie ? przez przypadek zwmówiłem nie tą co trzeba.
-
- Użytkownik
[mk4] Re: Wycieraczka z Varianta do zwykłego golfa
Przecież to oczywiste, że nie będzie pasować, wystarczy pomyśleć. Oryginalna wycieraczka z hatchback'a w najwyższym punkcie prawie idealnie styka się z krawędzią szyby, a ta od Varianta jest dłuższa...
Ogólnie można odnieść wrażenie, że kolega nawet nie wykazuje jakiejkolwiek chęci ruszenia głową lub poszperania w starych tematach i po prostu zaśmieca forum. Widać to w prawie każdym założonym przez Ciebie temacie. Za czasów świetności forum taki temat od razu poleciałby do kosza, a autor zostałby nagrodzony ostrzeżeniem...
Ogólnie można odnieść wrażenie, że kolega nawet nie wykazuje jakiejkolwiek chęci ruszenia głową lub poszperania w starych tematach i po prostu zaśmieca forum. Widać to w prawie każdym założonym przez Ciebie temacie. Za czasów świetności forum taki temat od razu poleciałby do kosza, a autor zostałby nagrodzony ostrzeżeniem...
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Polać mu! Dobrze gadamat06 pisze: ↑wt paź 15, 2019 21:04Przecież to oczywiste, że nie będzie pasować, wystarczy pomyśleć. Oryginalna wycieraczka z hatchback'a w najwyższym punkcie prawie idealnie styka się z krawędzią szyby, a ta od Varianta jest dłuższa...
Widzę że nie tylko ja to zauważyłem... szkoda i to ogromna że ktoś taki z forum robi śmietnik i poziom forum dostaje w łeb.
-
- Użytkownik
mimo wszystko założyłem wycieraczkę i jest ok. w najwyższym punkcie minmalnie wychodzi poza szybę ale nie dotyka karoserii.
oj.. tęsknimy za starymi czasami koledzy tęsknimy... I do Zsypu sie wrzucało...i warnem częstowało
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON