heheheh nie no nieźle działasz , chciałbym zrobić u siebie taką renowacje budy

Moderator: G0 Karcio

:)zapraszam viewtopic.php?f=88&t=426280" onclick="window.open(this.href);return false;
:)zapraszam viewtopic.php?f=88&t=426280" onclick="window.open(this.href);return false; viewtopic.php?f=87&t=563421" onclick="window.open(this.href);return false;
 viewtopic.php?f=87&t=563421" onclick="window.open(this.href);return false; 

Jak by nie wyszło bedzie dobrze, bo sam człowiek z tym walczył, a nie oddał w obce ręce i poszedł na łatwiznęBaran. pisze:Sam będę go malował i zobaczymy jak to wyjdzie

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
służbowaAdrian1989 pisze:a co to za jedyna?

Zgadaza się...reszta niech Cie nie interesuje...obywatelu.POOREK pisze:służbowaAdrian1989 pisze:a co to za jedyna?

my sie jeszcze spotkamy,ja Wam mowie...
 my sie jeszcze spotkamy,ja Wam mowie...   a interesuje mnie bo moze jakis handel wymienno gotowkowy by sie uskutecznilo na czesci heh
  a interesuje mnie bo moze jakis handel wymienno gotowkowy by sie uskutecznilo na czesci heh

:)zapraszam viewtopic.php?f=88&t=426280" onclick="window.open(this.href);return false;
:)zapraszam viewtopic.php?f=88&t=426280" onclick="window.open(this.href);return false; viewtopic.php?f=87&t=563421" onclick="window.open(this.href);return false;
 viewtopic.php?f=87&t=563421" onclick="window.open(this.href);return false;

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości