były pomysły nad ERF lub FMH lecz po przeliczeniu jednak zostanie DRW.Michał_1977 pisze:I co weźmiesz? Przecież DRW jest najdłuższą skrzynią
Najlepszą opcją jest kupno HDU i włożenie gratów w moją obudowę z mechanizmem różnicowym i kołem talerzowym
Moderator: G0 Karcio
były pomysły nad ERF lub FMH lecz po przeliczeniu jednak zostanie DRW.Michał_1977 pisze:I co weźmiesz? Przecież DRW jest najdłuższą skrzynią
Z czym i w czym to lata?Adek99 pisze:HDU
Chodzi Ci o maty bitumiczne,czy wygłuszkę?RasPL pisze:Z czego masz ta termoizolacje grodzi ?
z starych podnośników wywal mocowania i hefnij do tych nowych. Bynajmniej ja tak zrobiłem i wszystko pasuje mi na otworach szyba nie lata szybki demontażMichał_1977 pisze:Szyby z Cinquecento do Golfiny zawitają
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=47-tYMxfwDc[/youtube]
Panie Krzyśku,mi również było bardzo miłokret077744 pisze:Miło było wkońcu poznać Michała
rejestracja jest wkońcu na dobrej stronieOd wczoraj coś się zmieniło
Za tydzień Zlot w oławie. koło 5tys aut wiec warto zajrzec.Szkoda tylko,że nie dane mi było ujrzeć Twojego Golfa,ale co się odwlecze,to nie uciecze
Pudło!kret077744 pisze:rejestracja jest wkońcu na dobrej stronie
Ty też pudłoPudło!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości