MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
Ja myślę że profil 40 to dobry wybór, znośniej się będzie jeździć niż na 35. Też postawiłem na taki zestaw 205/40 215/40
wodzisun, Masz już plan na dystanse? U mnie przy 7mm dystansie jest mniej więcej na równo - ale finalnie może być za mało.
wodzisun, Masz już plan na dystanse? U mnie przy 7mm dystansie jest mniej więcej na równo - ale finalnie może być za mało.
Jak dla mnie parametry felg i dobranych do nich opon IDEALNE !
Siadzie jak złoto !!
Siadzie jak złoto !!
- darrrrekdaro
- edismd.
dobra roleczka.
widzialem, ze miales przygode., jak wygląda kwestia odszkodowania za takie rary jak usa? zawsze mnie to zastanawiało... wiadomo, ze usa zderzak jest drogi i rzadki do dostania niz EU.. biorą to pod uwage przy wycenie? wychodzi opłacalnie?
ni ewiem czy to co teraz napisze ma sens ale widze, ze kupiles nowe lampy r32 i chcesz malowac odblysniki. na Twoim miejscu stare czarne odblysniki zostawilbym tak jak są tylko kuilbym szkło a te nowe zostawiłbym w ori stanie
widzialem, ze miales przygode., jak wygląda kwestia odszkodowania za takie rary jak usa? zawsze mnie to zastanawiało... wiadomo, ze usa zderzak jest drogi i rzadki do dostania niz EU.. biorą to pod uwage przy wycenie? wychodzi opłacalnie?
ni ewiem czy to co teraz napisze ma sens ale widze, ze kupiles nowe lampy r32 i chcesz malowac odblysniki. na Twoim miejscu stare czarne odblysniki zostawilbym tak jak są tylko kuilbym szkło a te nowe zostawiłbym w ori stanie
Mój Golf tutaj
Z tego co mi wiadomo to oni po nr. VIN rozkodowują jakie części fabrycznie były w samochodzie i na tej podstawie wypłacają.
- darrrrekdaro
- edismd.
to c*ujnix jak cholera. mi zaś obilo się o uszy, ze rzeczywiscie zwracają uwage na to jakie części i patrzą po cenach zeby oszacować odszkodowanie, co by poszkodowany nie był stratny. czyli jak np mam ori bbs rs za 8k to oni robią tak, zeby zwrocić ta kasę. teraz to juz sam nie wiem jak to jest na prawde
Mój Golf tutaj
mati0507, jakies dystanse mam, ale to juz zobacze jak fele beda na aucie -
darrrrekdaro, rarytasowe graty nie sa uwzgledniane przez ubezpieczalnie - malo ich to interesuje ze ktos mial zderzak USa czy felgi BBS
( no chyba ze ubezpieczysz kola np. idywidualnie ) - malo tego mamy auta kilkunastoletnie - a za auta powyzej 10 lat nie wyplacaja jako oryginalne czesci tylko licza jako zamienniki - np. za Xenon policzyl mi nawet nawet ale nie jako ori z Bosha - pisalem juz o tym
Kupilem lampy R32, bede malowal odblysniki hy hy? - o co chodzi ???
Nie no kupilem lampy OriXen, ale czy sa one z eRki??? a odblysnikow nie mam zamiaru malowac - stara lampa black jest na tyle rozwalona ze raczej na graty ale nie wszystkie bo czesc nie dziala albo popekala - nowe lampy zostaja w oryginale - tez juz o tym pisalem
darrrrekdaro, rarytasowe graty nie sa uwzgledniane przez ubezpieczalnie - malo ich to interesuje ze ktos mial zderzak USa czy felgi BBS
( no chyba ze ubezpieczysz kola np. idywidualnie ) - malo tego mamy auta kilkunastoletnie - a za auta powyzej 10 lat nie wyplacaja jako oryginalne czesci tylko licza jako zamienniki - np. za Xenon policzyl mi nawet nawet ale nie jako ori z Bosha - pisalem juz o tym
Kupilem lampy R32, bede malowal odblysniki hy hy? - o co chodzi ???
Nie no kupilem lampy OriXen, ale czy sa one z eRki??? a odblysnikow nie mam zamiaru malowac - stara lampa black jest na tyle rozwalona ze raczej na graty ale nie wszystkie bo czesc nie dziala albo popekala - nowe lampy zostaja w oryginale - tez juz o tym pisalem
Ostatnio zmieniony pt mar 06, 2015 22:26 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.
- darrrrekdaro
- edismd.
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
Piękne auto nie ma złych opinii, przynajmniej ode mnie.
Ja bym tylko 2 rzeczy zmienił :p fotele na welur (bo nie znoszę skóry)
i silnik na ARL 1.9TDI lubię diesle + wtrysk wody, i kucie silnika, czip na 200km, ale to moje upodobania, tak to jest śliczności !!!!!
Ja bym tylko 2 rzeczy zmienił :p fotele na welur (bo nie znoszę skóry)
i silnik na ARL 1.9TDI lubię diesle + wtrysk wody, i kucie silnika, czip na 200km, ale to moje upodobania, tak to jest śliczności !!!!!
diesla zakuwać?rampagee pisze:ARL 1.9TDI lubię diesle + wtrysk wody, i kucie silnika, czip na 200km,
Nom zwiększy się żywotność silnika, chcę to zrobić po to aby wytrzymał 200km, wiem że i tak da radę ale dłużej dzięki temu pochodzi
rampagee, Zakuwać silnik żeby osiągnąć tylko 200km mija się z celem ...