efekt naprawdę bardzo fajny

pozostaje czekać na efekt końcowy jak skompletujesz już wszystko.
Moderator: G0 Karcio

i w każdym innym Golfie który nie był Basisem, albo Pacificiemtak jak w gti

truckman pisze:i w każdym innym Golfie który nie był Basisem, albo Pacificiem

a co do odpadania itp to możecie pytać Diagiego on już ma taki sufit długo i nic się z tym nie dzieje co najwyzej sie gdzie niegdzie przeciera
 a co do odpadania itp to możecie pytać Diagiego on już ma taki sufit długo i nic się z tym nie dzieje co najwyzej sie gdzie niegdzie przeciera  Auto jak najbardziej wyglada dobrze
 Auto jak najbardziej wyglada dobrze  mody na plus !!
 mody na plus !!moze zrobisz tez moje ?showtime pisze:aaa i lampy bede malowal tylne
bedzie tak:

He he, ja miałem wyjęte tylną kanapę, półkę, boczki i wszystkie plastiki bo akurat w ten czas jak to kleiłem to auto stało i lakiernika, to jak hamowałem przed światłami to słyszałem jak paliwo w baku mi się przelewa we wszystkie strony, a hałas z zewnątrz to masakratruckman pisze:raczej nie chciałbym na święta do rodziców jechać bez podsufitki z uwagi na pewnie dużo większy hałas wewnątrz. A ja jak zacznę robić to pewnie miesiąc lekko
 . Nie polecam podróży
 . Nie polecam podróży   
 Ja po robocie fajrantami zeszło 6 tygodni. No ale z raz było tak że w tygodniu 2 wieczory tylko na to poświęcałem. No ale mi się akurat nie paliło.truckman pisze:A ja jak zacznę robić to pewnie miesiąc lekko

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości