Testowałem sam u siebie przez rok czasu jazdytruckman pisze:Skąd wiesz? Jakieś testy czy coś? Mój bez jeździł dokładnie tak jak z.
 Łącznik nie był naciągnięty, pracował poprawnie i nic się z nim nie działo. Powodował poprawne umiejscowienie STABI i pełnił swoją rolę w poprawny sposób
 Łącznik nie był naciągnięty, pracował poprawnie i nic się z nim nie działo. Powodował poprawne umiejscowienie STABI i pełnił swoją rolę w poprawny sposób   W mocniejszym aucie jakoś słabo wyobrażam sobie jazdę bez STABI, tym bardziej jak ktoś lubi ostro latać po winklach... U Show myślę, że jest to zbędny złom
 W mocniejszym aucie jakoś słabo wyobrażam sobie jazdę bez STABI, tym bardziej jak ktoś lubi ostro latać po winklach... U Show myślę, że jest to zbędny złom  

za pomoc. To jest konkretna odpowiedz. Zaraz lookne jeszcze w zdjecia u Pelego i w katalog intercarsu ile mnie to bedzie kosztowalo
 za pomoc. To jest konkretna odpowiedz. Zaraz lookne jeszcze w zdjecia u Pelego i w katalog intercarsu ile mnie to bedzie kosztowalo