gdybym wiedział że tak się to zakończy to bym jej nie sprzedałslonek69 pisze:aurel, jedynka stoi bez papieru, nie ma człowiek kasy żeby je odebraćMiałem do niego większe zaufanie
 za co papier zabrany co z silnikiem Mój kermit

Moderator: G0 Karcio

gdybym wiedział że tak się to zakończy to bym jej nie sprzedałslonek69 pisze:aurel, jedynka stoi bez papieru, nie ma człowiek kasy żeby je odebraćMiałem do niego większe zaufanie

heheheh
  heheheh brakuje jeszcze czujnikow abs na przod+ tarcze 4x100 280mm+ plynu hamulcowego+ pare przewodow miedzianym pod spod i przod auta.... jeszcze troszk czasu zanim bedzie wsio na aucie- najbardziej denerwujace bedzie to iz znowu musze pol auta rozebrac aby elektre przelozyc od pompy po komp od absu w bagazniku
 brakuje jeszcze czujnikow abs na przod+ tarcze 4x100 280mm+ plynu hamulcowego+ pare przewodow miedzianym pod spod i przod auta.... jeszcze troszk czasu zanim bedzie wsio na aucie- najbardziej denerwujace bedzie to iz znowu musze pol auta rozebrac aby elektre przelozyc od pompy po komp od absu w bagazniku  

a ja mam z mk2abrams pisze:elektryka ABS z paska B3 ma kompa pod kanapą tylną
 wiec az po ostatnia scianke bagaznika
  wiec az po ostatnia scianke bagaznika  

A kiedy materiał videło mogę odebrać? Daj mi jakiś kamfon na priva.popielasty pisze:Janek kiedy montujemy u Ciebie WIELKI DIWAJS Z AMERYKI?:D up and down!
ten to zawsze sie wygadapopielasty pisze:Janek kiedy montujemy u Ciebie WIELKI DIWAJS Z AMERYKI?:D up and down!

niedlugo......
  niedlugo...... 

Materiały leżą u mnie od niedzieli wieczór gotowe do odbioru! i pisałem jankowi że można odbierać! teraz jak chcecie odebrać to musicie podbić do mojej... mamyjuby pisze:A kiedy materiał videło mogę odebrać? Daj mi jakiś kamfon na priva.popielasty pisze:Janek kiedy montujemy u Ciebie WIELKI DIWAJS Z AMERYKI?:D up and down!
Co żeście znowu z W-11 wyszarpali?
 ja wracam w piątek w nocy - weekend szkoła do 21 tak więc najwcześniej poniedziałek wieczór, jak nie to Janek podjedzie jutro wieczorem do mnie to dostanie od taty albo mamy
 ja wracam w piątek w nocy - weekend szkoła do 21 tak więc najwcześniej poniedziałek wieczór, jak nie to Janek podjedzie jutro wieczorem do mnie to dostanie od taty albo mamy  płytka leży na biurku - materiał od frakcji co nagrywaliśmy fury z wózka (jeee
 płytka leży na biurku - materiał od frakcji co nagrywaliśmy fury z wózka (jeee  ), majóvwka i "zakręty"
), majóvwka i "zakręty"Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości