Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Panowie montował ktoś z was na rozstaw 4x98 felgi 4x100 ?
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Śruby pływające i spokojnie da radę zamontować (tak czytałem jak sam chciałem felgi z alfy zamontować do trójki) - ale zawsze mnie interesowało jak to wygląda i sprawuje się w praktyce.
nawet tego nie łapie... ;(zimnylech pisze:zrob ta antene bo ile mozna w Twoim aucie radia ojca rydzyka sluchac
Re: Kącik posiadaczy variantów
No właśnie też jestem ciekawy jak to w praktyce wygląda czy spokojnie da się na tym jeździćphanteon pisze:Śruby pływające i spokojnie da radę zamontować (tak czytałem jak sam chciałem felgi z alfy zamontować do trójki) - ale zawsze mnie interesowało jak to wygląda i sprawuje się w praktyce.
Magnez pisze:Panowie montował ktoś z was na rozstaw 4x98 felgi 4x100 ?
kumpelw seicento tak montował i działało oczywiście na pływających śrubach
Pokażmy, że nie jest pępkiem tego kącika. Spamujmy choćby bezsensu
Pewnemu mieszkańcowi Atlanty postawiono zarzuty morderstwa i okrucieństwa wobec dziecka za pozostawienie swojego dwuletniego syna w rozgrzanym aucie. W obronę mężczyzny włączyło się wiele różnych środowisk, w tym księża. W końcu wielu z nich również zostało skazanych przez jakiegoś gorącego chłopca.
- Wyobraź sobie, że Scarlett Johansson robi ci loda. Delikatnie go liże, jednocześnie masując jajka i patrząc ci w oczy. Jak myślisz, jak długo byś wytrzymał?
- Daj mi chusteczkę…
Coś dla posiadaczy cabrio:
Uwielbiam lato w Polsce. To mój ulubiony dzień w roku.
- Walisz konia czy chodzisz na dziwki?
- Jestem żonaty!
- Dlatego pytam…
- I jak smakuje szanownemu panu nasz chłodnik?
- Szczerze mówiąc to dupy nie urywa.
- Cierpliwości…
Pewnemu mieszkańcowi Atlanty postawiono zarzuty morderstwa i okrucieństwa wobec dziecka za pozostawienie swojego dwuletniego syna w rozgrzanym aucie. W obronę mężczyzny włączyło się wiele różnych środowisk, w tym księża. W końcu wielu z nich również zostało skazanych przez jakiegoś gorącego chłopca.
- Wyobraź sobie, że Scarlett Johansson robi ci loda. Delikatnie go liże, jednocześnie masując jajka i patrząc ci w oczy. Jak myślisz, jak długo byś wytrzymał?
- Daj mi chusteczkę…
Coś dla posiadaczy cabrio:
Uwielbiam lato w Polsce. To mój ulubiony dzień w roku.
- Walisz konia czy chodzisz na dziwki?
- Jestem żonaty!
- Dlatego pytam…
- I jak smakuje szanownemu panu nasz chłodnik?
- Szczerze mówiąc to dupy nie urywa.
- Cierpliwości…
phanteon z tym chłodnikiem to taki suchar, że aż tu słysze jak chrupie heheh
tak swoją drogą, to Twój dzień w roku już minął, resztę lata przejeździsz Leonem
tak swoją drogą, to Twój dzień w roku już minął, resztę lata przejeździsz Leonem
Piwu pisze:tak swoją drogą, to Twój dzień w roku już minął, resztę lata przejeździsz Leonem
- golfi3007
- Ma gadane
http://allegro.pl/mb-ml-230-tuning-amg- ... 66399.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktoś chętny na grubego Mietka?
To jest wóz mafii http://allegro.pl/vw-golf-ii-al-caponne ... 27461.html" onclick="window.open(this.href);return false;golfi3007 pisze:http://allegro.pl/mb-ml-230-tuning-amg- ... 66399.html