Ja mamPiwu pisze: ma ktoś jeszcze tak długo jedno i to samo auto w kąciku?
Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
nieliczni.Piwu pisze:ma ktoś jeszcze tak długo jedno
Teraz nie ma sentymentów raczej.
truckman się oburzył
u mnie to już 3 motocykle się zmieniły, żona poszła w pi&%*& a auto dalej to samo
ma się sentyment
u mnie to już 3 motocykle się zmieniły, żona poszła w pi&%*& a auto dalej to samo
ma się sentyment
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Piwu pisze:mnie w tym roku zmiana dowodu czeka - ma ktoś jeszcze tak długo jedno i to samo auto w kąciku?
Ja już zmieniałem a mam auto od marca 2008roku a Ty?
Pomorzanie w piątek jadę do Łeby na weekend...kiedy macie spoty na Matarni??? Od obwodnicy do Łeby droga dobra czy mogą być korki??
Piątek, 20:00Pruszkowiak pisze:kiedy macie spoty na Matarni
Mogą być. Korki są praktycznie co weekend w kierunku Władka i Helu. Więc korek do Redy/Wejherowa bardzo prawdopodobny. W piątki i soboty rano bardzo często lubi stać obwodnica od samych bramek A1, jednakże najczęściej korkuje się "dopiero" w Gdyni.Pruszkowiak pisze:Od obwodnicy do Łeby droga dobra czy mogą być korki??
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
ledman pisze:Mogą być. Korki są praktycznie co weekend w kierunku Władka i Helu. Więc korek do Redy/Wejherowa bardzo prawdopodobny. W piątki i soboty rano bardzo często lubi stać obwodnica od samych bramek A1, jednakże najczęściej korkuje się "dopiero" w Gdyni.
Dzięki....a jest sens jechać przez Żukowo->Kartuzy->Sierakowice->Lębork i do Łeby...dużo nie nadrabiam
Jasne, że jest sens, jeśli do Redy byłby korek.Pruszkowiak pisze:a jest sens jechać przez Żukowo->Kartuzy->Sierakowice->Lębork
Tylko drogi gorsze.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
ledman pisze:Jasne, że jest sens, jeśli do Redy byłby korek.
Tylko drogi gorsze.
Ok dzięki. Drogi fakt tam są gorsze byłem tam raz, ale spoko dam radę jadę służbowym
Re: Kącik posiadaczy variantów
rudy pisze:Ja mamPiwu pisze: ma ktoś jeszcze tak długo jedno i to samo auto w kąciku?
ja tez mam najpiekniejsza
O wiele gorsze. Jechałem tam z miesiąc temu to wolałbym stać w korku. Tam jest dramat, słabo z wyprzedzaniem a w niektórych wioskach tak się ciągnie główna ulica po skrzyżowaniach, że można więcej stracić niż nadrobić.ledman pisze:Tylko drogi gorsze.
Na spota zapraszamy
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Hej,
o 21 w piątek to byłem w Łebie, ale dzięki za zaproszenie. Lekki korek w piątek był na obwodnicy przed Redą. Drogi rzeczywiście kiepskie nawet na kocie łby trafiłem bo zabłądziłem. Morze zimne, ale wyjazd udany:)
o 21 w piątek to byłem w Łebie, ale dzięki za zaproszenie. Lekki korek w piątek był na obwodnicy przed Redą. Drogi rzeczywiście kiepskie nawet na kocie łby trafiłem bo zabłądziłem. Morze zimne, ale wyjazd udany:)