Kącik posiadaczy MK2
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK2
Tak ja pisze herbu, Bonaterm. Ja u siebie kleiłem i porządnie trzymał
Moje byłe mk2 :( viewtopic.php?f=87&t=451262" onclick="window.open(this.href);return false; - sprzedane
- mocart1989
- Wodzu
Kącik posiadaczy MK2
Dzieki panowie za podpowiedź
dawniej viewtopic.php?f=88&t=417771" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz MKII BOSTON viewtopic.php?f=87&t=560199" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz MKII BOSTON viewtopic.php?f=87&t=560199" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK2
Witam forumowiczów, stałem się szczęśliwym posiadaczem golfa II generacji i chcę go doprowadzić do jak najlepszego stanu technicznego, mógłby mi ktoś wysłać pdf książki lub link do pobrania Sam Naprawiam lub coś podobnego? Szukam jej wszędzie i nie ma jej nawet na chomikuj, pozdrawiam
Kącik posiadaczy MK2
Cześć, mam pytanie. Czy jak włączycie światła w swoim mk2, to czy działa Wam podświetlenie włącznika świateł po lewej? Przyznam szczerze, że nie pamiętam, czy tam się włącznik świecił, za to po prawej wszystkie przyciski mam podświetlone (przeciwmgłowe, ogrzewanie szyby tylnej, awaryjne).
Wielki, zły Buc
- Golfinkatdi
- VW Baron
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK2
u mnie nawet gdy nie zapalam świateł a przekręcę kluczyk to mi już się świeci podświetlenie włącznika świateł .. zapalam auto .. właczam swiatła i wszystko zaczyna świecić
Golf GTD MK2 by RobertBlue
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/bialyGTDroberta/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/bialyGTDroberta/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK2
Właśnie tak mi się wydawało, że to tak działało. Jakiś czas temu zjarał mi się włącznik świateł - nie działały mijania. Kupiłem na szrocie pstryczek i światła wróciły. Nie zwróciłem uwagi na brak podświetlenia włącznika. Możliwe, że kupiłem niedomagający włącznik lub po awarii mam problem z podświetleniem. Mam w zapasie jeszcze jeden pstryczek, jutro sprawdzę czy drugi też nie ma podświetlenia.
Wielki, zły Buc
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy MK2
Sprawdź maila i napisz czy dajesz radę ściągnąćJammal pisze:herbu, Jammalpro@gmail.com , bardzo dziękuje
- damian_piaski
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK2
@herbu, można też prosić? xrepox@gmail.com, jak będziesz miał wolną chwilkę będę wdzięczny
Kącik posiadaczy MK2
Jak tam chłopaki żyjecie?
Ja się przymierzam do Leona mk1 albo Ibizy mk3
Co wy o tym możecie powiedzieć?
Jakieś opinie?
Patrzyłem na wymiary Izki to wiele się nie różni przestronnością od Golfa mk3 XD
A moje GTi pójdzie na żyletki...
Ja się przymierzam do Leona mk1 albo Ibizy mk3
Co wy o tym możecie powiedzieć?
Jakieś opinie?
Patrzyłem na wymiary Izki to wiele się nie różni przestronnością od Golfa mk3 XD
A moje GTi pójdzie na żyletki...
Było:
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
VW Golf mk2 1.6RF automat
VW Golf mk3 GTI XX Jahre 2.0 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK2
ŻyjemyMax93 pisze:Jak tam chłopaki żyjecie?
Ja właśnie jestem na etapie sprzedaży swojego Fire and Ice. Mam już chętnych, ale trochę mi żal. Jednak także nie mam czasu, by coś z nim robić, a nie chcę by stał i marniał: viewtopic.php?f=104&t=583631&hilit=+fire" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak myślicie - cena ~4 tys. za niego jest ok? Dużo, mało, w sam raz?
Leona ma moja siostra - mechanicznie świetne auto, wizualnie z zewnątrz również, środek jak dla mnie kiepski. Ale generalnie całkiem fajny wozik.Max93 pisze:a się przymierzam do Leona mk1 albo Ibizy mk3
Kącik posiadaczy MK2
Patrząc na to, że Leon jest na bazie Golfa mk4 to wiadomo, że mechanicznie nie będzie zły, a wygrywa u mnie stylistyką bo Golfy już się trochę opatrzyły.
Dzisiaj jadę oglądać jednego i zobaczymy co z tego wyjdzie, bo mówiąc szczerze to jest prawie na full, climatronic, tempomat, mfa, skóry nie ma ale zawsze można to zmienić i na 100% to zmienię bo jak przyjdzie coś od Bozi to w razie "W" łatwiej skórę wyczyścić
Dzisiaj jadę oglądać jednego i zobaczymy co z tego wyjdzie, bo mówiąc szczerze to jest prawie na full, climatronic, tempomat, mfa, skóry nie ma ale zawsze można to zmienić i na 100% to zmienię bo jak przyjdzie coś od Bozi to w razie "W" łatwiej skórę wyczyścić
Było:
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
Miał być VAG, a jest PSA