BMW e36 Coupe ;p
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- _Daniel_
- Użytkownik
- Kontakt:
BMW e36 Coupe ;p
usuń mnie :p
Ostatnio zmieniony pn mar 11, 2013 21:52 przez _Daniel_, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: BMW e36 Coupe ;p
co tu dozo gadać ! samochód jak marzenie:) coś zupełnie innego niż nasze (w większości FWD) na pewno przy instalacji szpery i odrobiny ćwiczeń frajda z jazdy i efektowność przebije większość VW
Gratki jakbyś się chciał ustawić z 1,5 to daj znać_Daniel_ pisze:Witam,
pa kilku latach i autach z grupy vag (MK III, 2x MK IV, Bora) przyszedł czas na coś innego:
po długich i bezowocnych poszukiwaniach e30 w cabrio w moje ręce wpadła trójeczka e36 w wersji coupe z dwu litrowym benzyniakiem pod maską.
[/img]
Kolego, ogranicz cytat do wybranej części a nie cały post włącznie ze zdjęciami.
jhosef
d14a1
- _Daniel_
- Użytkownik
- Kontakt:
taaa...blysk777 pisze:jakbyś się chciał ustawić z 1,5
nie jedzie, ciężka buda zanim się rozpędzę już nie będę nawet widział twojego cifa
ale tył napęd jest dość fajny
fajna kupa w serii tylko weź te drewniane z pcv akcenty rwij jak najszybciej!!! Zderzak polift a pas z przedliftowy. Wozik zadbany widać
1995 mk3 cabrio - nowy projekt
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
Ehhh, e36 coupe to było zawsze moje marzenie Powiedz, jakie są wrażenia z jazdy/materiały/wyciszenie/układ kierowniczy względem mkIV?
Też kiedyś marzyłem o takim aucie Miło zobaczyć fajny egzemplarz, nie zepsuty przez pseudo-ekspertów od tuningu
- _Daniel_
- Użytkownik
- Kontakt:
BMW e36 Coupe ;p
M4N14K pisze:robisz coś czy tylko jeździsz
nieplanowany swap na 2.5 bo 2.0 wyciągnęło kopyta
BMW e36 Coupe ;p
o kurde, tak katowałeś_Daniel_ pisze:nieplanowany swap na 2.5 bo 2.0 wyciągnęło kopyta
- _Daniel_
- Użytkownik
- Kontakt:
BMW e36 Coupe ;p
nie był dojechany moje niedbalstwo przyznaje bez bicia bolesna i kosztowana lekcja na przyszłość