[zewnątrz] mycie auta
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
[zewnątrz] mycie auta
Tak jak pisał gusiak11 można podjechać na bezdotyk i się trochę samemu pobawić. Możesz też pogadać z właścicielem, że będziesz podjeżdżał w "martwych godzinach" i mył na dwa wiadra, swoją rękawicą i pianą, a korzystał tylko z ich wody. Wiele myjni idzie na taki układ. Warto popytać w swojej okolicy.
[zewnątrz] mycie auta
Mnie zawsze to zastanawia, gdy podjezdzam spłukać tylko auto wodą. To czy ktoś stosuje zamiast spłukiwać wodą to spłukać woskiem i dopiero spłukać wodą??
[zewnątrz] mycie auta
karacz, ja tak robię często ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Użytkownik
Re: [zewnątrz] mycie auta
Jeśli już to lepiej zejdzie wodavegetarrit20 pisze:Lepiej brud schodzi po takiej akcji?
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
-
- Użytkownik
[zewnątrz] mycie auta
No ok, ale jakis minimalny brud jest, wiec jaki jest sens spłukania auta samym woskiem a dopiero potem wodą?
Re: [zewnątrz] mycie auta
Znawcy takie pytanko... Czy pianownica która jest dołączana do myjek nadaje się do czegoś? Bo nie ma żadnej regulacji, a widzę że większość pianownic które kupuje się oddzielnie mają jakąś regulację
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
[zewnątrz] mycie auta
Tak. Ta pianownica nad Ci się jako rozpylacz do chemii w ogrodzie ewentualnie można ją przerobić na bidon
A tak poważniej, to poszukaj PA do swojej myjki i będziesz zadowolony
A tak poważniej, to poszukaj PA do swojej myjki i będziesz zadowolony
[zewnątrz] mycie auta
piteks pisze:A tak poważniej, to poszukaj PA do swojej myjki i będziesz zadowolony
Nie zawsze, nie do każdej myjki da sie podłączyć pianownicę PA
http://carsdetailing.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;