Czego słuchacie w samochodzie? :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wiecie co to dobra muzyka leci ktos z was na Van Buurena do Wrocka 2 maja? ja juz bilety zamowilemmarcin72003 pisze:masz dobry gust chłopie:):hmm:a ja polecam essential trance >>Andain - Beautiful Things (Markus Schulz rmx) i tego typu czyli airbiscut , armin van buuren, cainam, jesselyn, thrillseekers i jeszcze swietny utworek paula oakenfolda -this is trance
A z paula oakenfolda polecam :Energy 52-Cafe del mare w remixie p.oakenfolda:)
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
u mnie tam nagrane na kasetke ABradab feat Joka-Rap to nie zabawa juz , Jamal- Policeman, Ying Yang Twins- Salt shaker i j-kwon-tipsy a ogólnir to radyjko bo nie chce sie kaset nagrywac
[img]http://forum.vwgolf.pl/images/photos/530ee4524423e5b5e10d8.jpg[/img]
Jak Pomógł kliknij pomógł ;] jak nie pomogł to pewnie spamował ;] :P
Jak Pomógł kliknij pomógł ;] jak nie pomogł to pewnie spamował ;] :P
Fajny temat! Szkoda, że dopiero teraz na niego wpadłem...
Ja z kolei dzień zaczynam od zespołu Krisiun i utworu "Vicious Wrath". Ładuje baterie jak diabli (nomen omen). Generalnie w moim autku to raczej ciężka muza leci, bo uspokaja mnie za każdym razem, gdy stan dróg czy korki czy inni kierowcy zbliżają się niebezpiecznie do przekroczenia granicy mojej cierpliwości. Wtedy robię troszkę głośniej i jest git!:)
Ja z kolei dzień zaczynam od zespołu Krisiun i utworu "Vicious Wrath". Ładuje baterie jak diabli (nomen omen). Generalnie w moim autku to raczej ciężka muza leci, bo uspokaja mnie za każdym razem, gdy stan dróg czy korki czy inni kierowcy zbliżają się niebezpiecznie do przekroczenia granicy mojej cierpliwości. Wtedy robię troszkę głośniej i jest git!:)