Głośniki z tyłu nie grają
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Witam
Posiadam golfa mk4 głośniki z tyłu nie grają.
Co może być przyczyną lub co sprawdzić ?
Posiadam golfa mk4 głośniki z tyłu nie grają.
Co może być przyczyną lub co sprawdzić ?
-
- Użytkownik
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Re: Głośniki z tyłu nie grają
Witajcie,
Mam ten sam problem, dodam że radio to vw alpha.
Zanim wezmę się za rozbieranie auta i sprawdzanie kabelków chciałbym dowiedzieć się czy jest jakaś opcja w radiu, która wycisza głośniki z tyłu?
Być może poprzedni właściciel pozostawił takie ustawienie razem ze sprzedawanym autem.
Proszę o pomoc, miałem już zamawiać głośniki na wymianę a być może nie będzie to konieczne
Pozdrawiam!
Mam ten sam problem, dodam że radio to vw alpha.
Zanim wezmę się za rozbieranie auta i sprawdzanie kabelków chciałbym dowiedzieć się czy jest jakaś opcja w radiu, która wycisza głośniki z tyłu?
Być może poprzedni właściciel pozostawił takie ustawienie razem ze sprzedawanym autem.
Proszę o pomoc, miałem już zamawiać głośniki na wymianę a być może nie będzie to konieczne
Pozdrawiam!
-
- Nowicjusz
Czy to może oznaczać, że auto wyjechało z fabryki VW bez głośników z tyłu a jedyne co tam się znajduje to obudowa, która jest pusta?
Czy VW w ogóle dopuszczał coś takiego do sprzedaży?
Czy VW w ogóle dopuszczał coś takiego do sprzedaży?
Jumper9906,
No tak. W mojej 4 też jest tylko miejsce na głośniki z tyłu ale fizycznie ich nie ma. Odkręć śruby od spodu drzwi (odegnij lekko plastik) i sprawdź na 99% nie ma tam głośników.
No tak. W mojej 4 też jest tylko miejsce na głośniki z tyłu ale fizycznie ich nie ma. Odkręć śruby od spodu drzwi (odegnij lekko plastik) i sprawdź na 99% nie ma tam głośników.