[MK2] schemat podłaczenia przewodów chłodzenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam potrzebuję schematu, opisu podłączenia gumowych przewodów chłodzenia, chodzi o podłączenie do tej plastikowej obudowy termostatu dzisiaj ją wymienialiśmy i cos poknociliśmy, teraz sam już nie wiem jak to ma być silnik 1,3 kat benzyna na gaźniku. Obudowa taka jak w tym linku http://allegro.pl/obudowa-termostatu-vw ... 51999.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
to zdjęcie powinno Ci pomóc, wystarczyło poszukać na allegro.

pierwszy od dołu z trzech palców idzie do nagrzewnicy, środkowy i górny idą do kolektora ssącego. Ten gruby króciec co wychodzi prostopadle od głowicy trzeba podłączyć wężem w kształcie "C" do rury, która wychodzi z tyłu silnika od pompy wody.
pierwszy od dołu z trzech palców idzie do nagrzewnicy, środkowy i górny idą do kolektora ssącego. Ten gruby króciec co wychodzi prostopadle od głowicy trzeba podłączyć wężem w kształcie "C" do rury, która wychodzi z tyłu silnika od pompy wody.
jak dla mnie prostopadły to ten obok tych trzech cienszych z aukcji co podalem linka, ja mam to podlaczone do gornej czesci chlodnicy, a do bloku idzie ten pod skosem pod spodem
mam obecnie tak podłaczone czy jest dobrze bo na tych zdjeciach nie bardzo widać??
mam obecnie tak podłaczone czy jest dobrze bo na tych zdjeciach nie bardzo widać??- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt: