Jedyna odczuwalna zaleta posiadania stozka jest inna wyrazie slyszalana praca silnika ktorym niektorym i nie ukrywam ze mi tez sie podoba. Ale jak wspomnial autor artykulu jest ona po dluzszej jezdzie po prostu uciazliwa. Chyba jednak zostane przy moim seryjnym filtrze
sportowy filtr powietrza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MrSalieri
 - Gadatliwa bestia

- Kontakt:

Czyli jesdnym slowem szkoda kasy. Chyba ze ktos ma zasade na filtrze 2 konie na wydechu pare koni i sie uzbiera  

Jedyna odczuwalna zaleta posiadania stozka jest inna wyrazie slyszalana praca silnika ktorym niektorym i nie ukrywam ze mi tez sie podoba. Ale jak wspomnial autor artykulu jest ona po dluzszej jezdzie po prostu uciazliwa. Chyba jednak zostane przy moim seryjnym filtrze

Re: sportowy filtr powietrza
Stożek plus LPG to nie dobre połączeniehipek_ohw pisze:Siema.
A więc tak zastanawiałem sie ostatnio nad kupnem filtru powietrza sportowego a konkretnie wkładu.Z tego co wyczytałem ma niby poprawic elastycznosc silnika , ale czy jest sens montować takie cos jesli sie smiga na gaziku?