to są chyba warszawskie ceny bo gaźnik kosztuje 300 jak by chciał go ktos wymieniać
jakieś 400-450 kosztuje swap na zwykły 2E
Kłopot z silnikiem mk2cl
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
za 1500 to ty mozesz zamienic ten gażnik na wtrysk(a nawet cały silnik) z wszystkimi pierdółkami ustrojstwami i jeszcze ci na lody zostanie!!!! powiedz mechanikowi niech spier... na drzewo z takimi cenami!!!!
Ja podejrzewam ze spieprzył sie pani regulator wolnych obrotów, ten tzw "silnik krokowy" kiedys juz było cos takiego na forum i ponoć nowe takie ustrojstwo w ASO kosztuje cos 1400:) albo jakoś tak, tak suma sumaru to cały taki gażnik był ostatnio na allegro za 69zł, załuje ze sie spóżniłem:( zapodaje link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55920332
niemoge tego sobie rpzeboleć:(
Ja podejrzewam ze spieprzył sie pani regulator wolnych obrotów, ten tzw "silnik krokowy" kiedys juz było cos takiego na forum i ponoć nowe takie ustrojstwo w ASO kosztuje cos 1400:) albo jakoś tak, tak suma sumaru to cały taki gażnik był ostatnio na allegro za 69zł, załuje ze sie spóżniłem:( zapodaje link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55920332
niemoge tego sobie rpzeboleć:(

Mk3 GTI 16V ABF
- MAREK 74
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
najbardziej awaryjny jest nastawnik przepustnicy
w razie jego awarii obroty są właśnie wysokie
chłop pewnie zablokował go i dlatego obroty są do de..
taki regulator przeważnie występuje z całym gaźnikiem bo rzadko kto chce dekompletować gaźnik
w razie jego awarii obroty są właśnie wysokie
chłop pewnie zablokował go i dlatego obroty są do de..
taki regulator przeważnie występuje z całym gaźnikiem bo rzadko kto chce dekompletować gaźnik
MK1 1.8GTI MK2 GTI 16V + DIGI3.2 MK2 1.8GTI + DIGI 1.75 :)