), że są z nimi kłopoty. Poza tym tak sobie myślę, że już chyba lepiej trochę poszukać i kupić oryginalne.
), że są z nimi kłopoty. Poza tym tak sobie myślę, że już chyba lepiej trochę poszukać i kupić oryginalne.Pozdrawiam
Mateusz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

), że są z nimi kłopoty. Poza tym tak sobie myślę, że już chyba lepiej trochę poszukać i kupić oryginalne.
), że są z nimi kłopoty. Poza tym tak sobie myślę, że już chyba lepiej trochę poszukać i kupić oryginalne.KAT pisze:chyba jednak bym wolał dopłacić 100 zł wiecej i kupić to: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=44167231 razem na 4 drzwi wyszło by 600 zł

daj spokuj, to badziew straszny, a gdzie wiazka elektryczna?? gdzie przyciski oryginalne??
 daj spokuj, to badziew straszny, a gdzie wiazka elektryczna?? gdzie przyciski oryginalne?? 

i oczywiście uśmiechnę się o poradę
 i oczywiście uśmiechnę się o poradę   jak chodzi o komplet uniwersalnych to takie rozwiązanie jest oczywiście najprostsze, ale ja 2 lata szukałem oryginalnych nie dlatego że sępiłem 100 zł więcej zapłacić, tylko dlatego że:
 jak chodzi o komplet uniwersalnych to takie rozwiązanie jest oczywiście najprostsze, ale ja 2 lata szukałem oryginalnych nie dlatego że sępiłem 100 zł więcej zapłacić, tylko dlatego że:  
  ponownie ma rację że 500 zł to pół darmo
  ponownie ma rację że 500 zł to pół darmo 

powiedzieli,
 powiedzieli,  tanie, nic tylko brac
 tanie, nic tylko brac  No ASO czasami ma niezle ceny
  No ASO czasami ma niezle ceny  za 2500 to mozna calego gofra z elektryka kupic
 za 2500 to mozna calego gofra z elektryka kupic  

jak cos sluze rada
  jak cos sluze rada 
 No to pięknie.ja pytałem w Krakowie na Armi krajowej w Auto Special'u VW widocznie mają malutkie rozbieżności w cenach
 No to pięknie.ja pytałem w Krakowie na Armi krajowej w Auto Special'u VW widocznie mają malutkie rozbieżności w cenach   
   hehe i jeszcze sprzedasz z tego Goferka pozostałe graty i może nawet Ci się wróci i szybki są za darmo
 hehe i jeszcze sprzedasz z tego Goferka pozostałe graty i może nawet Ci się wróci i szybki są za darmo   ale tak czy inaczej
  ale tak czy inaczej   za Goferki
 za GoferkiUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 63 gości