to macie tam niezle ceny, mi powiedzili w aso cos ok 75 zeta, niech mnie pocaluja wwiniar pisze:U mnie tez sie potwierdzila teza filtrona. Nie kupujcie tego. W ASO za oryginał dalem 17 zł. Wiec o czym mowa.

pozdro!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
to macie tam niezle ceny, mi powiedzili w aso cos ok 75 zeta, niech mnie pocaluja wwiniar pisze:U mnie tez sie potwierdzila teza filtrona. Nie kupujcie tego. W ASO za oryginał dalem 17 zł. Wiec o czym mowa.
okazalo sie ze filtr powietrza nie jest mi potrzebny( przynajmniej naraziemichas28 pisze:Forester pisze:w sklepie z czesciami widzialem fitr mana cos kolo 40 zeta
umnie ten sam filtr manna w sklepie kosztuje 17zlfitron 15 lecz filtrona stanowczo odradzam przez niego migala mi kontrolka i wlaczal sie brzeczyk
wydawalo mi sie ze o f.powietrza...pewnosci juz nie mamKapibara pisze:ale tu mowa chyab o filtrze oleju?Forester pisze:okazalo sie ze filtr powietrza nie jest mi potrzebny( przynajmniej narazie )...ale jak by co to mysle ze sie z kolega dogadam??
Forester pisze:Kapibara napisał/a:
Forester napisał/a:
okazalo sie ze filtr powietrza nie jest mi potrzebny( przynajmniej narazie )...ale jak by co to mysle ze sie z kolega dogadam??
ale tu mowa chyab o filtrze oleju?
wydawalo mi sie ze o f.powietrza...pewnosci juz nie mam
[ Dodano: Wto Sty 24, 2006 17:26 ]
eeeeee ..tu chyba jesli pomoze to wymiana filtry to chyba tylko f.oleju ups...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 114 gości