Kreciłem z 2 razy delikatnie i zdecydydowalem isc na cpn i kupic paliwo przyszedlem wlalem 5 l. idlalej to samo okazalo sie ze auto stoi na gorce i pompa paliwa nie wzilem a zjechalem z gorki i auto zapaliwlo a moje pytanie brzmi czy mogle zapowietrzyc uklad paliwowy i czy stalo sie cos pompie czy mi sie udalo
pompa paliwowa ---moglo sie cos stac....!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pompa paliwowa ---moglo sie cos stac....!!
Czesc wracalem sobie dzis wieczorem do domu a tu niespostrzerzenie zgaslo mi auto .... wskaznik paliwa lezy na dnie zapomnialem zatankowac...
Kreciłem z 2 razy delikatnie i zdecydydowalem isc na cpn i kupic paliwo przyszedlem wlalem 5 l. idlalej to samo okazalo sie ze auto stoi na gorce i pompa paliwa nie wzilem a zjechalem z gorki i auto zapaliwlo a moje pytanie brzmi czy mogle zapowietrzyc uklad paliwowy i czy stalo sie cos pompie czy mi sie udalo
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)

dokładnie.. jeśli jeździsz na gazie to lepiej nie jeździj wiecznie na rezerwie (jak mój szwagier na przykład).. pompa musi być zanurzona w paliwie bo i tak cały czas pracuje... jak się zatrze to kaplica... nówka kosztuje około 1300pln, uzywaną można kupić na giełdzie czy allegro - ale rzecz jasna kto wie co tam Ci sprzedadzą.. (choć mi się udało kupić na allegro dobrą pompę
SIEMENS)
Pozdrawiam,
Baltazar
Baltazar