co to moze byc. wg nie ktorych informacji ktore zaciagnalem jest to walek zdawczy. ale nie jestem peweien. prosze pomozcie!!!pozdrawiam
TLUCZE, SZUMI jak zwal tak zwal
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
wiatru
TLUCZE, SZUMI jak zwal tak zwal
witam. mam problem ze swoim golfem.gdy jade powyzej 50km/h zaczyna cos szumiec(walic, tluc) odglos pochodzi z przeddnich kol. wyraznie slycha ze po prawej stronie. wszyscy pomysla LOZYSKO, ale nie, jak zaczelo wyc to wymienilem wszystkie lozyska na kolach. i pytanie
co to moze byc. wg nie ktorych informacji ktore zaciagnalem jest to walek zdawczy. ale nie jestem peweien. prosze pomozcie!!!pozdrawiam

- king66
- Użytkownik

- Kontakt:
heh mam podobny rebus...
tyle ze u mnie takie cos sie dzieje po wymianie klockow
...lekko jeszcze ciagnie w lewo a niby sie fele nie grzeja a slysze jak tam wszytko chodzi
jak znajde chwile czasu bede zwalal oba kolka
moze cos odkryje...
pozdro
...lekko jeszcze ciagnie w lewo a niby sie fele nie grzeja a slysze jak tam wszytko chodzi
moze cos odkryje...
pozdro
tak naprawdę to tylko M-B W114280CE albo carrera911 72' ...oba mnie kręcą (MB, VAG, PORSCHE... reszta to podróba)
-
wiatru
jak dla mnie tarcze. mialem identyczna sytuacje tyle ze w innym samochodzie. pewnie zwichrowane sa...king66 pisze:heh mam podobny rebus...
moze cos odkryje...
pozdro
-
wiatru
-
wiatru
-
lookmal