[mk4] silniczki lamp xenonowych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] silniczki lamp xenonowych
witam mam pytanie. nabyłem przypadkiem lapmy xenonowe lecz nie dziłają w nich silniczki regulacji kupiłem te przejciówki i wszyto gra oprócz tego ze nie działa regulacja lamp z kabiny. więć jak wymontować te silniczki z lamp trzeba je rozklejać czy jak ? za pomoc z góry dzięki
- Dansli
- Ma gadane
- Auto: GOLF4 4mot. ARL; GOLF 6R CRZA
[mk4] Re: silniczki lamp xenonowych
przy ori xenonie nie ma możliwości ustawiania wysokości świecenia lamp. nawet nie ma pokrętła do tego.
wygląda to tak.
dzieje się to automatycznie poprzez czujniki poziomowania itd.
wygląda to tak.
dzieje się to automatycznie poprzez czujniki poziomowania itd.
Montaż i serwis ogrzewań postojowych WEBASTO. Adaptacje, kodowania itd.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
[mk4] Re: silniczki lamp xenonowych
No nie do końca... można przerobić "instalację" wewnątrz lampy by móc sterować silniczkami z kabiny. Widziałem na forum dokładną instrukcję.