[mk2] Błotniki przednie od wersji g60
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2] Błotniki przednie od wersji g60
Witam, od jakiegos czasu poluje na pakiet g60 do mojego mk2 rozeznalem sie juz w temacie ze blotniki od g60 sa inne przystosowane do szerszych nakladek. Ostatnio natknalem sie na aukcje z takowymi blotnikami ale nigdy takich nie widzialem dlatego nie moge okreslic czy to jest w pelni orginal czy ktos przy tym rzezbil bo sa one powycinane tu i owdzie a zeby lepiej przyblizyc o co mi chodzi to jest fotka tych blotnikow:
Powiedzcie czy te wyciecia sa seryjne bo jak dla mnie wyciecie nr 1 wyglada na seryjne ale nr 2 to dla mnie rzezba wlasciciela ale moge sie mylic dlatego wole sie upewnic. Z gory dzieki za wszelka pomoc.
Powiedzcie czy te wyciecia sa seryjne bo jak dla mnie wyciecie nr 1 wyglada na seryjne ale nr 2 to dla mnie rzezba wlasciciela ale moge sie mylic dlatego wole sie upewnic. Z gory dzieki za wszelka pomoc.
Ostatnio zmieniony ndz maja 31, 2009 16:06 przez ASUS1986, łącznie zmieniany 1 raz.
oba wycięcia są oryginalne dla błotników z g60, tu masz inny przykład http://media.photobucket.com/image/g60% ... ure157.jpg
Spoko dzieki nigdy bym nie przypuszczal ze to tak ori jest To biore ten zestaw w takim ukladzie. A tak na marginesie ile mozna dac za takie dwa blotniki plus dwa nadkola do tego?n2oszaman pisze:oba wycięcia są oryginalne dla błotników z g60, tu masz inny przykład http://media.photobucket.com/image/g60% ... ure157.jpg
No wlasnie wiem ze jest problem z tymi nakladkami ogolnie z pakietem z g60:/ bo nakladki na tylne nadkola tez sa inne. Ale grunt ze beda blotniki pod szerokie nakladki bo na sierpien mam ugadanego lakiernika wiec mi od razu je prysnie a nakladki sie predzej czy pozniej kupi Ostatecznie stanelo na 300zl za te blotniki z nadkolami z przesylka wiec chyba nienajgorsza cena?n2oszaman pisze:najlepiej jak najmniej tak serio, to człowiek sprzedaje je po niezłych cenach, jakbyś brał komplet od niego myśle, że jeszcze uda Ci sie coś wynegocjować najgorzej jest z nakładkami na nadkola od g60, ale myślę ze skoro szukasz tych częsci to już o tym wiesz pozdrawiam