Zbieram się do zakładania skóry do mojego golfa i poszukuje różnych ciekawie zrobionych foteli na wzór. Mam siedzenia sportowe (nie recaro) chodzi mi głównie o przeszycia np pikowane na oparciu w romby albo przeszyte w walce. Kolor skóry będzie czerwony przeszywany czarną nicią
[MK4] Pikowania, przeszycia na fotelach
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Włodary88
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Witam
Zbieram się do zakładania skóry do mojego golfa i poszukuje różnych ciekawie zrobionych foteli na wzór. Mam siedzenia sportowe (nie recaro) chodzi mi głównie o przeszycia np pikowane na oparciu w romby albo przeszyte w walce. Kolor skóry będzie czerwony przeszywany czarną nicią
za najlepsze fotki będą piwka pozdrawiam 

Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
Włodary88, Sam to będziesz robił??? Ja nie mam takich zdolnościWłodary88 pisze:poszukuje różnych ciekawie zrobionych foteli na wzór
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
- Włodary88
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Rafał 21, Mam tapicera i krawca którzy mi to zrobią za cenę skóry
przekrycie to żaden problem ale jak już będę robić to wolałbym żeby czym się wyróżniały 
gingers99, Świetne foto właśnie o takie pikowanie mi chodziło
masz może coś więcej ?
jak myślicie pasowałyby takie fotele do czarnej czwórki z czerwonymi dodatkami ? + czarna podsufitka
gingers99, Świetne foto właśnie o takie pikowanie mi chodziło
jak myślicie pasowałyby takie fotele do czarnej czwórki z czerwonymi dodatkami ? + czarna podsufitka

Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5