A więc chodzi mi o pare rzeczy mianowicie jakie zakupić lampy na przód żeby nie było wiochy
 A więc chodzi mi o pare rzeczy mianowicie jakie zakupić lampy na przód żeby nie było wiochy  jakieś halogeny,soczewki? żeby w miarę dobrze się prezentowało...druga sprawa to zderzaki przód i tył (szerokie) i również pytanie czy najlepiej zwykłe szerokie czy też nie? No i trzecia sprawa -.-' ;P to wydech...nie chce jakiś "kominów" nie posiadam kat. mam zwykłą końcówkę.Wymienić tylko końcówkę wydechu na jakieś dwururki np GTi żeby dobry był dźwięk i ładnie wyglądało? doradzicie ? z góry dziękuje.PozdraVWwiam.
 jakieś halogeny,soczewki? żeby w miarę dobrze się prezentowało...druga sprawa to zderzaki przód i tył (szerokie) i również pytanie czy najlepiej zwykłe szerokie czy też nie? No i trzecia sprawa -.-' ;P to wydech...nie chce jakiś "kominów" nie posiadam kat. mam zwykłą końcówkę.Wymienić tylko końcówkę wydechu na jakieś dwururki np GTi żeby dobry był dźwięk i ładnie wyglądało? doradzicie ? z góry dziękuje.PozdraVWwiam.

co do zderzaków szukałbym szerokich oryginałów używanych bo z jakością zamienników różnie bywa..... Na wąskich szczerze też golfik ładnie wygląda i jak sąlistewki chromowane jest miodzio
 co do zderzaków szukałbym szerokich oryginałów używanych bo z jakością zamienników różnie bywa..... Na wąskich szczerze też golfik ładnie wygląda i jak sąlistewki chromowane jest miodzio    a jeśli o wydech chodzi mam w swoim koncowy od gti na 1 tłumiku zamiast katalizatora i ładnie chodzi w sam raz nie żadne buczenie pseudo a'la bmw a i końcówki ładnie się prezentuja takze ja polecam szczerze
  a jeśli o wydech chodzi mam w swoim koncowy od gti na 1 tłumiku zamiast katalizatora i ładnie chodzi w sam raz nie żadne buczenie pseudo a'la bmw a i końcówki ładnie się prezentuja takze ja polecam szczerze