Chciałbym delikatnie "zmodzić" VWózek i dlatego zwracam się do Was z prośbą co dodać a co usunąć z pojazdu żeby wyglądał w miarę szacownie:)
Wszelkie mody blacharsko lakiernicze nastąpią na wiosnę. Ale planowania nadszedł czas.
1. Golf ma lakier czarny (kodu lakieru nie pamiętam) i na taki sam będzie on lakierowany.
2. Z tylnej klapy zostanie usunięta wycieraczka i spryskiwacz a z pasa emblematy.
3. Listwa klapy będzie bez zamka (spawanie plastiku)+ lakier.
4. Gwint już założony.
5. BBSy czekają na wiosnę.
6. Ramki pod tablice z czerwonym napisem PORSCHE.
7. wydech ulegnie aktualizacji na dwururkę z GTI.
8 Może halogeny w atrapie zmienię na żółte.
...
Nic z LEDami, Clearami i zestawami HID xenon nie wchodzi w rachubę oczywiście:)
Miłym dodatkiem będzie kij golfowy na półce wypolerowany, jakieś rękawiczki golfowe, i piłeczka:P
Zderzaki..No właśnie..Co z nimi? Ma ktoś jakiś pomysł? Czerwone paski? Może zderzaki z chromem? A może zderzaki i listwy prysnąć lakierem?? Nie mam pojęcia co z nimi..I stąd właśnie moje pytanie do was..Co ze zderzakami? Co byście z nimi zrobili?
Z góry dzięki za każdą sugestię.

( do moderatora: sorki jeśli piszę nie w tym dziale co trzeba)
Fotki golfa:

. Ogólnie całość szczerze mi się widzi - mile dopieszczona, ale nie przesadzona czarnula, kanty zachowane
. Ogólnie całość szczerze mi się widzi - mile dopieszczona, ale nie przesadzona czarnula, kanty zachowane  , bez cukierkowych dodatków.
, bez cukierkowych dodatków.

grill zostaje jak jest czyli na 4 lampy co do żółtego to sam nie wiem, co do zderzaków to najlepiej z czerwonym paskiem doda to charakteru, brak kierunków bocznych albo zaspawać albo Wolfsburga znaczki wstawić albo od porsche jak mają być takie ramki
 grill zostaje jak jest czyli na 4 lampy co do żółtego to sam nie wiem, co do zderzaków to najlepiej z czerwonym paskiem doda to charakteru, brak kierunków bocznych albo zaspawać albo Wolfsburga znaczki wstawić albo od porsche jak mają być takie ramki  
  ). Na żółto walnąłbym tylko halogeny (miśki, przegląd, ale smaczek i tak by był;)) FOLIĄ w razie 'w' szybko można zerwać, a jak człowiek się postara to wystarczająco trwałe, pozdro!
 ). Na żółto walnąłbym tylko halogeny (miśki, przegląd, ale smaczek i tak by był;)) FOLIĄ w razie 'w' szybko można zerwać, a jak człowiek się postara to wystarczająco trwałe, pozdro!