w najblizszym czasie czeka mnie zrobienie tylnej klapy w moim mk3, nad rejestracja mam pare baboli i pomyslalem sobie ze jest to dobry powod zeby zrobic klape na polgladko, wyglada to dosc fajnie a przy okazji chcialem wywalic wycieraczke i znaczek VW,
moje pytanie jest takie, jak w prosty sposob zrobic otwieranie klapy tylnej ze srodka,mam centralny ale nie na pilota,myslalem o guziku do otwierania od srodka
klape chce zrobic tak:

wszelkie foto porady i sugestie mile widziane, chce to zrobic dobrze i porzadnie, odnosnie klapy jak i otwierania

(( . Do wymiany klapa past tylny zderzak i dwie lampy. Jak to jest to kazdy wie, dzwon podstawa tuningu
(( . Do wymiany klapa past tylny zderzak i dwie lampy. Jak to jest to kazdy wie, dzwon podstawa tuningu  hehe. Pomyslalem sobie czy nie zrobic wlasnie klapy na pol gladko. Tylko zastanawiam sie czy to pomalu nie ucieka z mody to raz a dwa. Tp moje pytanie techniczne. Jak to jest wykonane dokladnie jesli ktos ma moze niech foty podesle jak to jest pod spodem wykonane itp. Pozatym zastanawia mnie czy blachy nie wygiac w L i ponacinac w kiku miejscach zeby zagiac i zalapac profil klapy. Tylko wtedy jak zrobic podswietlenie. Pierwotnie myslalem ze to jest tak roboone, a na tym zdjeci to jest poprostu gruba blacha i pod spodem zostalo chyba zwykle podswietlenie. Nie wiem co o tym myslec i prosze o jakies porady. PozdróVWka
 hehe. Pomyslalem sobie czy nie zrobic wlasnie klapy na pol gladko. Tylko zastanawiam sie czy to pomalu nie ucieka z mody to raz a dwa. Tp moje pytanie techniczne. Jak to jest wykonane dokladnie jesli ktos ma moze niech foty podesle jak to jest pod spodem wykonane itp. Pozatym zastanawia mnie czy blachy nie wygiac w L i ponacinac w kiku miejscach zeby zagiac i zalapac profil klapy. Tylko wtedy jak zrobic podswietlenie. Pierwotnie myslalem ze to jest tak roboone, a na tym zdjeci to jest poprostu gruba blacha i pod spodem zostalo chyba zwykle podswietlenie. Nie wiem co o tym myslec i prosze o jakies porady. PozdróVWka