np. za przepływomierz chcą 420zł - tą cene jeszcze rozumie, ale z N75 to chyba przesadzili??
 np. za przepływomierz chcą 420zł - tą cene jeszcze rozumie, ale z N75 to chyba przesadzili??Co sądzicie. Pozdrawiam
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
 np. za przepływomierz chcą 420zł - tą cene jeszcze rozumie, ale z N75 to chyba przesadzili??
 np. za przepływomierz chcą 420zł - tą cene jeszcze rozumie, ale z N75 to chyba przesadzili??Allegro - bierz Pierburgaskubix pisze:gdzie szukać N75 prócz ASO i Intercar-sa?

także takiego drugiego nie potrzebuje. Są też po 100, 128 zł i po 170zł + wysyłka w sklepie polecanym przez Cikczaka (dzwoniłem dziś) zdecydowałem się jednak na zakup nowego w intercarsie PIERBURGA za 176 zł - rabat 23% czyli wyjdzie około 136 zł i ma ponoć być na piątek bo teraz nie ma na stanie - zobaczymy czy będzie nie to wezme pewnie z allegro.
 także takiego drugiego nie potrzebuje. Są też po 100, 128 zł i po 170zł + wysyłka w sklepie polecanym przez Cikczaka (dzwoniłem dziś) zdecydowałem się jednak na zakup nowego w intercarsie PIERBURGA za 176 zł - rabat 23% czyli wyjdzie około 136 zł i ma ponoć być na piątek bo teraz nie ma na stanie - zobaczymy czy będzie nie to wezme pewnie z allegro.
 tylko jak je sprawdzić?? z logów było widać że Turbo przeładowuje.
 tylko jak je sprawdzić?? z logów było widać że Turbo przeładowuje.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości