Problem centralka Dectane

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
matirati666
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Problem centralka Dectane

Post autor: matirati666 » pn maja 04, 2009 18:15

Witam

Mój problem wyglada nastepujaco. Od wczoraj mialem klopocik z otwarciem auta, mianowicie nie "łapał" mi pilot jakby sie bateria wyczerpywala. Po czym udało mi sie z bliska otworzyc auto zamknac itp. Dzis jak z pracy wrocilem autem i chcialem je zmknac pod domem niestety nici z tego. Pobieglem po drugiego pilota i to samo. Po kilkunastu probach wrecz przy samej centralce drzwi zamknely sie i od razu w tej samej chwili rygle odbily do góry. Co może być przyczyna takiego zachowania? Juz boczek zdjalem zeby zobaczyc czy pręcik jest na miejscu itp ale wszystko wyglada OK. Od jesieni 2008 jak mam zalozony ten zamek to nigdy cos takiego mi sie nie zdażyło :crazy:

Aha teraz jak grzebie przy tym zamku to jest taki myk ze lapie ta centralka raz moze 2 góra jak swieżo podepne aku po chwili odlaczenia od zasilania natomiast jak juz jest tak podpiety chwile i "wykorzystam"moje 2 próby to juz nie chce nic łapać
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2009 18:32 przez matirati666, łącznie zmieniany 1 raz.

Życie się kręci powyżej 4 tysięcy ... :D

agrala
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: agrala » pn maja 04, 2009 19:02

poszukaj instrukcji i sprobuj zaprogramowac piloty jeszcze raz

Awatar użytkownika
berti666
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: berti666 » pn maja 04, 2009 19:47

Ja mialem identyczna sytuacje i u mnie mankamentem byl sterownik ktory poprostu mi padl po wymianie za 50-80zl (dokladnie niepamietam) na nowy wszystko gra i buczy. Wiec moze u ciebie jest to samo. Podjedz do jakiegos goscia od zamkow i niech to sprawdzi

Moje MK3
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2948733#2948733

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”