Jak vagiem wykasować licznik km pozostały do serwisu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- robertsobol1983
- Forum Master
Jak vagiem wykasować licznik km pozostały do serwisu
Witam. Panowie mam prośbę. Od jakiegoś czasu wyskakuje mi po uruchomieniu silnika informacja na desce o pozostałym czasie w km (teraz 1000km) do serwisu. Mam vaga i kabel i chciałbym to wykasować i ustawić ten parametr by współgrał z moją wymianą bo auto ściągnąłem z Niemiec i tam widocznie był inny okres do wymiany ustawiony a ja wymieniłem olej po ściągnięciu i teraz to nie współgra bo do wymiany mam około 10 000 a nie 1000. czy ktoś może mi opisać gdzie i jak vagiem wykasować i zmienić ten parametr by pasował do mojej wymiany oleju... Z góry dziękuje...
Ani Mazda, ani Merca gwiazda nie da Ci tyle, co VW JAZDA :)
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Jak vagiem wykasować licznik km pozostały do serwisu
piszesz VAG-iem - tu masz odpowiedź http://www.vag-com.pl/kasowanie_inspekc ... wej_vw.htm ale można i oczywiście przyciskami jak wyżej kolega wskazał linkrobertsobol1983 pisze: Mam vaga i kabel i chciałbym to wykasować i ustawić ten parametr by współgrał z moją wymianą........ czy ktoś może mi opisać gdzie i jak vagiem wykasować i zmienić ten parametr by pasował do mojej wymiany oleju... ...
- robertsobol1983
- Forum Master
Dzieki koledzy juz sobie wykasowalem i mam auto z przedłużonym okresem przeglądu LongLife bo mogłem tylko vagiem usunąć i konfigurować bloki tylko te dla aut z przedłużonym okresem przeglądu long life blok 43, 44, 45 ale skasowałem tylko w bloku 02 i na tym zostawiłem bo wymieniam co 15 000 czyli nic nie musiałem zmieniac w blokach 43, 44 ,45
Ani Mazda, ani Merca gwiazda nie da Ci tyle, co VW JAZDA :)