Co ile km filtr powietrza?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- italiano_83
- V.I.P.

- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Spokoitaliano_83,
A to przepraszam, nie zajarzyłem<mhihi wiesz ja dopiero dziś się zarejestrowałem tu na forum, więc nie przywiązywałem zbytnio uwagi na daty hehe
Było MK4 1.9 TDI ALH Generation 151PS 309Nm Techno blue metalic
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir Turbo Benzina
170PS 250Nm
Fiat 500 S 0.9 TwinAir 80PS Blue Italia
Ducati Monster
696+
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir Turbo Benzina
Fiat 500 S 0.9 TwinAir 80PS Blue Italia
Ducati Monster
-
Panek513
- Nowicjusz

- Kontakt:
potrzebuje książeczki serwisowej golfa III w formacie pdf albo inny elektroniczny, chodzi mi głownie co ile km należy wymienić określone płyny i podzespoły auta, proszę o wysłanie na panek513@wp.pl z góry dziękuje:)
- doggie
- V.I.P.

- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Panek513, serwis ASO VW, księgarnie, oryginalne książki są też na allegro, szanuj regulamin forum pkt. 15 i szanuj prawa autorskie
[ Dodano: Pon 04 Sty, 2010 ]
[ Dodano: Pon 04 Sty, 2010 ]
jak zastosujesz się do pkt. 2 regulaminu forum to na pewno znajdzieszPanek513 pisze: chodzi mi głownie co ile km należy wymienić określone płyny i podzespoły auta,
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Filtr paliwa 15 tys powietrza co 10
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
ja też do tej pory byłem zdania że zmiana filtra powietrza co 10 tys. w zupełności starcza ale po tym jak wymieniłem w lutym zeszłego roku i potem z ciekawości zaglądnąłem we wrześniu to jak ujrzałem jaki tam jest syf (a zrobiłem w tym czasie zaledwie 5 tys. km tylko ) to szybko zmieniłem zdanie i teraz zmieniam 2-3 razy w roku,pieprze nie będe oszczędzał parudziesięcu złotych żeby potem np. szlag trafił przepływke albo jakiś syf sie gdzieś dostał,filtry kupuje z MANNa.
-
arwam
- szadrak
- Mały gagatek

- Auto: Seat Leon ST
Co ile km filtr powietrza?
ja wymieniam filtr powietrza jak widze, że jest brudny. A zaglądam do filtra przy okazji wymiany oleju i czasami miedzy wymianami. tyllko dwie śruby trzeba z obudowy odkręcić
Co do paliwa to raz na rok. FIltr mam juz zakupiony tylko jeszcze kilka dobrych tygodni i przed zima wymieniam.
Co do paliwa to raz na rok. FIltr mam juz zakupiony tylko jeszcze kilka dobrych tygodni i przed zima wymieniam.