Szarpanie przy spadku z obrotow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Szarpanie przy spadku z obrotow
Witam wszystkich serecznie mam problem ktory zdarza sie przy rozgrzanym silniku 1.9 TDI ALH 00' mianowicie kiedy "wstawie" mu troche na wysokie obroty i troszke ostrzej pojezdze (nie koniecznie dlugo) kiedy spada z obrotow, stane np przed swiatlami zatrzymam auto czuje dziwne wibracje silnika ktore szarpia autem, nie sa to bardzo mocne szarpania ktore ustepuja po 10sek... nie mam pojecia co to czy wtrysk jakis pada czy cuś ...dodam ze auto naprawde daje sobie rade jesli chodzi o przyspieszenie nie szarpie przy jezdzie ostrej jak i normalnej spokojnej, przyspiesza rowniez super ...ale pisze ten post i kieruje sie do fachowcow w celu wstepnej diagnozy bo byc moze cos powoli umiera w moim wozie, dodam jeszcze ze bylo wymieniane turbo okolo 1 rok temu. Pozdrawim i dziekuje
Mogłbym poprosic troche jasniej ja naprawde przeszukalem forum nie znalazlem konkretnych odpowiedzi co moze byc przyczyna i jak ja usunac Pozdrawiam i dzieki Koledze za juz jakas podpowiedz Prosilbym troszke dokladniej jezeli nie stanowi to wiekszego problemu Dziekuje.
Czy usuniecie tej awarii to duzy problem i kosztowny?

Ostatnio zmieniony pn mar 22, 2010 14:37 przez sklejku, łącznie zmieniany 1 raz.