Dziwne obroty golfiny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwne obroty golfiny
Koledzy jest mały problem posiadam golf 1,9 td i mam mały problem otóż na każdym biegu miedzy 2-3 tys obrotów golfina bardzo zaczyna mi drzeć otóż najbardziej widzę to po wstecznym lusterku i delikatnym drżeniem całej budy powyżej 3 tys sytuacja się uspokaja.W silniku jest zrobiony boost pin i teraz zastanawiam się czy to wina ostawień pompy??Jeszcze nie była przestawiana.Ustawiany był tylko zapłon bo był ciut przestawiony.

Moja Srebrna Bestia 1,9 TDIC AAZ
viewtopic.php?p=3943901#3943901" onclick="window.open(this.href);return false;

- KamilP
- DieseL PoweR 
Dziwne obroty golfiny
U mnie też przy 3 tyś obrotów jest taki troche inny dźwięk, jakby silnik w lekkie wibracje wpadał. Ale jakoś się tym nie przejmuję  Po prostu silniki tak mają niektóre, u sis w fordzie sierra 1.6 przy 3 tyś obrotów luźna osłona kolektora ssącego zaczynała dzwonić, ale działo się tak tylko przy 3 tyś obrotów. Blaszkę podgięłem i jest spoko.
 Po prostu silniki tak mają niektóre, u sis w fordzie sierra 1.6 przy 3 tyś obrotów luźna osłona kolektora ssącego zaczynała dzwonić, ale działo się tak tylko przy 3 tyś obrotów. Blaszkę podgięłem i jest spoko.

Po prostu silniki tak mają niektóre, u sis w fordzie sierra 1.6 przy 3 tyś obrotów luźna osłona kolektora ssącego zaczynała dzwonić, ale działo się tak tylko przy 3 tyś obrotów. Blaszkę podgięłem i jest spoko.
 Po prostu silniki tak mają niektóre, u sis w fordzie sierra 1.6 przy 3 tyś obrotów luźna osłona kolektora ssącego zaczynała dzwonić, ale działo się tak tylko przy 3 tyś obrotów. Blaszkę podgięłem i jest spoko.- 
				snabollskrieg
- Mały gagatek 
Re: Dziwne obroty golfiny
miałem corolle 1,8D wolnossący i było to samo, wręcz rozmazany obraz w tylnym lusterku, jeźdżę aurisem 1,4 d4d i też jest to zjawisko, więc może to norma

- mara_010
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Dziwne obroty golfiny
koledzy to są diselki co wy się przejmujecie? to nie bęzynka ze równo i cichutko chodzi disel drży dwa a nawet 3 razy mocniej 

- KamilP
- DieseL PoweR 
Dziwne obroty golfiny
mara_010, Fakt, ale jak wspomniałem u siostry nawet w benzyniaku też przy tych obrotach są takie dziwne drgania, więc też mi się wydaje że to nic dziwnego. Traktorki tak mają  Ale ja i tak dieselka wolę, mimo że drży i głośniej chodzi
 Ale ja i tak dieselka wolę, mimo że drży i głośniej chodzi 

- mara_010
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
- KamilP
- DieseL PoweR 
Dziwne obroty golfiny
No ja turbiny niestety nie mam.. Nie wiem co to znaczy  Ale mi tam osiągi i bez turbiny wystarczą
 Ale mi tam osiągi i bez turbiny wystarczą  Ale dźwięk dieselka to ja też lubię..
 Ale dźwięk dieselka to ja też lubię.. 

Ale mi tam osiągi i bez turbiny wystarczą
 Ale mi tam osiągi i bez turbiny wystarczą  Ale dźwięk dieselka to ja też lubię..
 Ale dźwięk dieselka to ja też lubię.. 
- mara_010
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Dziwne obroty golfiny
ka też lubie ale nie przeczę bardziej podoba mi się dzwięk VR  
   chciałbym miec ale nie stać mnie na jego utrzymanie póki co

Re: Dziwne obroty golfiny
mnie to nie wkurza ale nie wiedziałem co jest a lepiej się zapytać niż później wymieniać silnik na new  dzięki koledzy
 dzięki koledzy 

dzięki koledzy
 dzięki koledzy 
Moja Srebrna Bestia 1,9 TDIC AAZ

- mara_010
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt: