Przepływomierz powietrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przepływomierz powietrza
Ten ostatni kolegi kupiony był w warsztacie samochodowym, zapłacił za całość 420zł z wymiana i podpięciem chyba pod kompa.. No to nie ma szans kupić dobrej przepływki?? tylko ASO?
Przepływomierz powietrza
Tego to nie wiem ale po mojemu to moze byc tak ze przpelywka nawet z aso ma prawo byc dziabnieta nawet jak nie siedzala w zadnym aucie nawet pieciu minut. TO tylko rzecz martwa i do tego jeszcze zlosliwa. Skąd bierze warsztat samochodowy to my nie wiemy ale znajac zycie to moga szukac po taniosci wiec tu juz jest wolna reka tegoż warsztatu.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Przepływomierz powietrza
macie jakieś namiary na gościa który potrafi usunąć przepływke programowo, tak żeby ecu pobierał dane z mapsensora albo pedału gazu? czy tylko można liczyć na aligatora, mastera itd? jakie koszty takiej przyjemności? słyszałem że około cena nowej przeplywki ale z aso czy allegro?
najlepiej z województwa małopolskiego lub okolic tzn śląsk itd.. ciężko o taką informację, chyba że nikt tym się nie zajmuje...
najlepiej z województwa małopolskiego lub okolic tzn śląsk itd.. ciężko o taką informację, chyba że nikt tym się nie zajmuje...
- italiano_83
- V.I.P.

- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Przepływomierz powietrza
Pytania takie kierujemy w grupie regionalnej...misior19 pisze:najlepiej z województwa małopolskiego lub okolic tzn śląsk itd.. ciężko o taką informację, chyba że nikt tym się nie zajmuje...
Internet telefon w rękę i dzwonić i pytać, choć wątpię, aby ktoś się nad tym pochylił za 400zł ...
Było MK4 1.9 TDI ALH Generation 151PS 309Nm Techno blue metalic
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir Turbo Benzina
170PS 250Nm
Fiat 500 S 0.9 TwinAir 80PS Blue Italia
Ducati Monster
696+
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir Turbo Benzina
Fiat 500 S 0.9 TwinAir 80PS Blue Italia
Ducati Monster
- ciachotdi
- diesel m@ster

- Auto: Seat mii
Przepływomierz powietrza
jak proponuje zrobić dziurę w przepływomierzu . Wiem że to druciarstwo no ale ... Pomaga
Przepływomierz powietrza
W Boschu to jeszcze jest gdzie wywiercić
Gorzej w Pierburgu, końcówka ma inną budowe
heh
Nie skuszę się na to, bo kupiłem przepływkę Boscha i mam 7 dni na odesłanie.. No ale pupa
:D Dalej nie pokazuje Tyle ile trzeba, wiec wole wywalić te 400 zł na zrobienie to na sztywno niż zmieniać przepływki na okrągło
Dziekuje... I poproszę o kolejne ostrzeżenie jak na tym forum bywa.. Bo brakuje mi 1 a do 3 razy sztuka