aaz 9mm na 10mm
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aaz 9mm na 10mm
Witam, w zwiazku ze kolega Trochim gdzieś zaginał a miałem do niego blisko poszukuje kogos konkretnego kto by mi zamienił glowiczke w pompie aaz na 10 i falę. ma ktoś jakies namiary? fajnie gdyby były to moje okolice
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
aaz 9mm na 10mm
każdy pompiarz to zrobi i ustawi. mi robił zwykły heniek, bez wtajemniczenia. nigdy wcześniej tego nie robił, a ja tylko z góry określiłem o co mi chodzi. dałem graty z tdi+moja pompa i poskładał. teraz już wiem, że fala powinna być z tdka, ale auto jeździ do dzisiaj, tylko charakterystyka jest mocno agresywna i czuły jest na minimalną ilość gazu. generalnie żadna magia.
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
aaz 9mm na 10mm
Bolekrsko,
przekladasz tłoko rozdzielacz z tdi 10mm do aaz tylko z aaz zostawiasz fale i gotowe, pozniej ew ustawic cisnienie wewnetrzne
przekladasz tłoko rozdzielacz z tdi 10mm do aaz tylko z aaz zostawiasz fale i gotowe, pozniej ew ustawic cisnienie wewnetrzne
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv