Witam. Dzis byłem ustawić zbieżność i przy okazji mieli mi wymienić termostat nieszczesny.
Nie wymienli bo jednej śróby nie dało rady ruszyć. Ale to juz przezyje.
Ale najgorsze że teraz mi nie działa obrotościomerz i miga kontorolka oleju. Ściagali klemy bo wpierw chcieli z góry wymienić ten termostat i zastanawiali sie nad sciagnieciem alternatora.
I teraz pytanie czy te problemy z obrotkiem i migającym olejem spowodowane byly odpieciem klem czy cos innego ??
Powiedział ze moge jezdzic normalnie w poniedzialek mam przyjechac i pod kompa mnie podepnie.
Ale jakoś ten weekend chce pojezdzić. Co Wy na to ???
nie działa obrotościomierz i miga kontrolka oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Może odpięli coś od alrternatora? W dieslu sygnał z alternatora idzie na obrotomierz, a co do kontrlolki, to może popsuli coś przy czujniku ciśnienia oleju? Może jakiś kabel urwali, może coś odpięli.
Fachowcy THE BEST, nie ma co
Ustawili zbieżność, nie umieli yjąć termostatu a przy okazji poodłączali obtorek i zepsuli coś przy czujniku oleju. Jedź do nich niech poprawią.
Pozdrawiam.
Fachowcy THE BEST, nie ma co

Ustawili zbieżność, nie umieli yjąć termostatu a przy okazji poodłączali obtorek i zepsuli coś przy czujniku oleju. Jedź do nich niech poprawią.
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
O ja cie krece, nawet przedtem tegi nie zauwazyłem czytając postaluis pisze:djmolo napisał/a:
Powiedział ze moge jezdzic normalnie w poniedzialek mam przyjechac i pod kompa mnie podepnie.
Jak dobrze widze to masz AAZ silnik to pod jakiego kompa chcą cie podpinać!!!!!!!!!! goście widze są nieźli.., AAZ nie maja komputerów.

djmolo, proponuję jechać i rzeczywiście niech podłączą, pośmiejesz z nich jak się bidaki będą męczyć, tylko się przypadkiem nie wygadaj co wiesz

Smialo mozna samochodem jedzić.
Pozdrawiam.