Regeneracja Turbo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Regeneracja Turbo
Nie wiem czy pisze w dobrym temacie jesli nie to pewnie i tak ktos przeniesie
. Mam pytanko ile kosztuje regeneracje turbo?? Bo doszedlem do wsniosku ze u mnie jest cos nie tak z turbina.... Wszyscy mowia ze jak przygazuje na jalowym to powinny sie robic twarde weze u mnie cos tam czuc ale ledwo co.... I to pompowanie cisnienia.... MBC na max zakrecone a dochodzi mi tylko do 0.9 bar'a.
. Wiec dlatego pytam gdzie regeneruja, za ile, ile to potrwa...??
ale na luzie tez chyba powinno byc czuc jak rosnie cisnienie w wezu?? A u mnie nie czuc nic. Najlepiej by bylo podjechac gdzies gdzie sprawdzaja turbiny tylko nie wiem gdzie to u mnie w miescie robia....zaprzal pisze:a nawiasem mowiac to na luzie wcale ci nie napompuje, tylko w czasie jazdy pod obciazeniem
jak przegazujesz to jest ciśnienie ale w VNT. na starym T3 nigdy nie udało mi sie na luzie więcej napompować jak 0,2.
jak nie ma luzów i nie dymi jak lokomotywa to olej to. nazbieraj conajwyżej na większą i wtedy przełóż
jak nie ma luzów i nie dymi jak lokomotywa to olej to. nazbieraj conajwyżej na większą i wtedy przełóż
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...