migajaca kontrolka oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
migajaca kontrolka oleju
witam, dziś miałem dosc dziwną sytuacje, wsiadam do samochodu i normalnie chce go odpalic, odpalam chodzi normalnie 5 sek po czym jak by sie zadławił, zgasł i zaczeła mrugac kontrolka oleju, sprawdziłem olej i jest...odczekałem chwile krece krece ciężko bo ciezko ale odpalił...przejechałem się kawałek i niby wszystko ok
zna ktos ta sytuacje ? olej chyba nie zamarzł bo przeciez +2C a nie było takich sytuacji jak było -20 ;/
pomocy
zna ktos ta sytuacje ? olej chyba nie zamarzł bo przeciez +2C a nie było takich sytuacji jak było -20 ;/
pomocy
wszystko wraca do normy...czyli do serii ;D koniec modzenia, zaczyna się czas jezdzenia :)
nowy, ma 4 dnipelton1985 pisze:co z filtrem powietrza?
jest tyle ile byłopelton1985 pisze:sprawdź poziom oleju na wystudzonym silniku
jak mozna to zrobic, i gdzie ten czujnik jest ?pelton1985 pisze:sprawdź czy wszystko ok z czujnikiem ciśnienia oleju
wszystko wraca do normy...czyli do serii ;D koniec modzenia, zaczyna się czas jezdzenia :)
- krzysiekj1990
- Użytkownik
- krzysiekj1990
- Użytkownik
krzysiekj1990,
ale powiedz mi dzilo Ci się to notorycznie czyli powtarzalnie czy tylko raz tak jak mi i juz z tym pojechałes ? bo jesli zdarzało Ci sie kilkukrotnie to ok, ale jesli mi się zdarzyło raz to nie wiem czy powinienem tam grzebac....jesli zdarzy sie to jeszcze raz wtedy wymienie czujnik...tylko napisz mi jak on sie dokładnie nazywa a jalepiej jakis numer czy cos
punkcik leci
ale powiedz mi dzilo Ci się to notorycznie czyli powtarzalnie czy tylko raz tak jak mi i juz z tym pojechałes ? bo jesli zdarzało Ci sie kilkukrotnie to ok, ale jesli mi się zdarzyło raz to nie wiem czy powinienem tam grzebac....jesli zdarzy sie to jeszcze raz wtedy wymienie czujnik...tylko napisz mi jak on sie dokładnie nazywa a jalepiej jakis numer czy cos

punkcik leci