jest druga opcja że pompa ta znajduje się w innym miejscu ale za cholerkę nie możemy jej zlokalizować bo podczas przekręcania zapłonu jest błoga cisza
Passat B5 AJM 1999rok pompa paliwa w baku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- doggie
- V.I.P.

- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Dziś podczas wymiany filtra paliwa, kiedy silnik się zapowietrzył doszliśmy do wniosku że nasz pacjent czyli jak w temacie nie ma elektrycznej wstępnej pompy paliwa w baku
, kostka z przewodem dochodząca do baku ma 4 piny i 4 kable, 2 do pływaka a dwa pozostałe czyli brązowy masa i żółto-zielony prąd, odkręcamy pokrywę a tu zonk - nie ma pompy a dwa piny od brązowego i żółto-zielonego puste
pierwszy raz w życiu spotkałem się z taką sytuacją żeby silnik TDI PD nie miał wstępnej elektrycznej pompy paliwa, jeśli jestem w błędzie to poproszę o wpyprowadzenie mnie z niego, wychodzi na to że pompa vacum jest zarazem ssąco-tłocząca jak pompa VP
jest druga opcja że pompa ta znajduje się w innym miejscu ale za cholerkę nie możemy jej zlokalizować bo podczas przekręcania zapłonu jest błoga cisza
- Michał_1977
- _

- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
doggie, nie tak dawno pisał tutaj koleś,że w Borze nie ma owej pompki.Sprawdziłem w ETKA i faktycznie,nie we wszystkich silnikach PD były
A teraz gwóźdź programu-tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=208069" onclick="window.open(this.href);return false; Sztomel wytłumaczył o co chodzi
A teraz gwóźdź programu-tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=208069" onclick="window.open(this.href);return false; Sztomel wytłumaczył o co chodzi
- doggie
- V.I.P.

- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Michał_1977, dzięki wielkie, jakoś nie mogłem znaleźć, w baku była rezerwa i pewnie dlatego po wymianie filtra paliwa nie mógł zaciągnąć i się zapowietrzył, na szczęście po dolaniu paliwa z bak i zalaniu filtra paliwowego wszystko wróciło do normy
- Michał_1977
- _

- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Czasem trzeba użyć kilka kombinacji słów w szukajcedoggie pisze:nie mogłem znaleźć