Moj wykres - 1.6 TD 95,5 KM 188,4 Nm :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- zaprzal
- VW Baron

- Kontakt:
Moj wykres - 1.6 TD 95,5 KM 188,4 Nm :)

- szerszeniak
- Użytkownik

- Kontakt:
zaprzal, mam pytanie jakie dane auta są potrzebna przy wyliczeniach czy brane jest pod uwage rozmiar ogumienia i przełożenia w skrzyni bo ja u siebie mam założona długa skrzynia i niskie opony i niewiem czy po badaniu na chamowni wyjdzie mi prawda ewentualnie czy musze zdobyć przełorzenia skrzyni jaką mam teraz?
Fajny wykresik dobrze autko pogania silniczek jeszcze troche i GTi wymieknie a pod względem momętu juz mu dorównujesz gratulacje byle tak dalej
po złożeniu auta pomyśle nad zhamowaniem go choć w passacie tylko VR6 wzbudza emocje
Fajny wykresik dobrze autko pogania silniczek jeszcze troche i GTi wymieknie a pod względem momętu juz mu dorównujesz gratulacje byle tak dalej
sprzedam pompe wtryskową 1,6TD silnik SB
felgi 15" BBS i całe auto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1942956
felgi 15" BBS i całe auto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1942956
- zaprzal
- VW Baron

- Kontakt:
heh, jak juz pisalem autko bylo hamowane na dosyc ubogiej dawce. jesli uda mi sie znow dostac na hamownie to postaram sie ustawic normalnie paliwkoKrzylu pisze:no niezle choc myslalem ze po twoich modach przekroczysz Setke
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
- szerszeniak
- Użytkownik

- Kontakt:
- zaprzal
- VW Baron

- Kontakt:
szerszeniak,
- wydech przelotowy 2,20 cala, ale niestety pierwszy odcinek pozostal seryjny, 45mm srednicy wewnetrznej i to ponoc zamula mocno silnik 1.6 TD, na vwdiesel polecaja zeby robic downpipe minimum 2,5cala
- cisnienie 1,15bar
- paliwko w czasie hamowania ustawione tak zeby autko nie dymilo za mocno na niskich obrotach, jezdze nim na codzien, ale w tamtym roku jezdzilem na sporo mocniejszej dawce, moze uda mi sie znow go shamowac
- przestawiona gruszka w pompie, i lekko spilowana podkladka pod ta gruszka
- przerobiona puszka filtra powietrza - powiekoszony otwor ssacy, filtr seryjny
to wszystko, czyli wlasciwie seria
- wydech przelotowy 2,20 cala, ale niestety pierwszy odcinek pozostal seryjny, 45mm srednicy wewnetrznej i to ponoc zamula mocno silnik 1.6 TD, na vwdiesel polecaja zeby robic downpipe minimum 2,5cala
- cisnienie 1,15bar
- paliwko w czasie hamowania ustawione tak zeby autko nie dymilo za mocno na niskich obrotach, jezdze nim na codzien, ale w tamtym roku jezdzilem na sporo mocniejszej dawce, moze uda mi sie znow go shamowac
- przestawiona gruszka w pompie, i lekko spilowana podkladka pod ta gruszka
- przerobiona puszka filtra powietrza - powiekoszony otwor ssacy, filtr seryjny
to wszystko, czyli wlasciwie seria
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]