Witam. Dzis byłem ustawić zbieżność i przy okazji mieli mi wymienić termostat nieszczesny.
Nie wymienli bo jednej śróby nie dało rady ruszyć. Ale to  juz przezyje.
Ale najgorsze że teraz mi nie działa obrotościomerz i miga kontorolka oleju. Ściagali klemy bo wpierw chcieli z góry wymienić ten termostat i zastanawiali sie nad sciagnieciem alternatora.
I teraz pytanie czy te problemy z obrotkiem i migającym olejem spowodowane byly odpieciem klem  czy cos innego ?? 
Powiedział ze moge jezdzic normalnie  w poniedzialek mam przyjechac i pod kompa mnie podepnie.
Ale jakoś ten weekend chce pojezdzić. Co Wy na to ???

nie działa obrotościomierz i miga kontrolka oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer 
Może odpięli coś od alrternatora? W dieslu sygnał z alternatora idzie na obrotomierz, a co do kontrlolki, to może popsuli coś przy czujniku ciśnienia oleju? Może jakiś kabel urwali, może coś odpięli.
Fachowcy THE BEST, nie ma co 

Ustawili zbieżność, nie umieli yjąć termostatu a przy okazji poodłączali obtorek i zepsuli coś przy czujniku oleju. Jedź do nich niech poprawią.
Pozdrawiam.

Fachowcy THE BEST, nie ma co

Ustawili zbieżność, nie umieli yjąć termostatu a przy okazji poodłączali obtorek i zepsuli coś przy czujniku oleju. Jedź do nich niech poprawią.
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer 
O ja cie krece, nawet przedtem tegi nie zauwazyłem czytając postaluis pisze:djmolo napisał/a:
Powiedział ze moge jezdzic normalnie w poniedzialek mam przyjechac i pod kompa mnie podepnie.
Jak dobrze widze to masz AAZ silnik to pod jakiego kompa chcą cie podpinać!!!!!!!!!! goście widze są nieźli.., AAZ nie maja komputerów.
 buehehehehehe co za jełopy
  buehehehehehe co za jełopy   
 djmolo, proponuję jechać i rzeczywiście niech podłączą, pośmiejesz z nich jak się bidaki będą męczyć, tylko się przypadkiem nie wygadaj co wiesz
 Jak nie połączą
  Jak nie połączą  się to niech naprawią obrotek i czujnik ciśnienia i trzymają się jak najdalej od Twojego samochodu. Pilnuj zgredów, żeby Ci przy okazji nie przestawili paska, nie poplamili tapicerki.
  się to niech naprawią obrotek i czujnik ciśnienia i trzymają się jak najdalej od Twojego samochodu. Pilnuj zgredów, żeby Ci przy okazji nie przestawili paska, nie poplamili tapicerki.Smialo mozna samochodem jedzić.
Pozdrawiam.