Monster Garage c.d.
Monster Garage c.d.
i co? będzie go Krzyś wiózł do pracy? na przezwojenie itp.jaszczur pisze:lipa
...
Monster Garage c.d.
Wczoraajsze prace przy monowtrysku i znalezienie przyczyny nierównej pracy silnika na wolnych obrotach.
i oto przyczyna złudzenia że nie pracował na jeden cylinder - pęknieta rurka gumowa od podcisnienia do wspomagania układu hamulcowego (tam gdzie jest ten żółty zaworek zwrotny i skruszona jedna z zaślepek które zaślepiają miejsca do podłączenia dodatkowych wężyków)
Jeszcze wymienię całą podstawę od monowtrysku bo też już jest nadszarpnieta zębem czasu i jest trochę zmurszała i spękana od środka.
i oto przyczyna złudzenia że nie pracował na jeden cylinder - pęknieta rurka gumowa od podcisnienia do wspomagania układu hamulcowego (tam gdzie jest ten żółty zaworek zwrotny i skruszona jedna z zaślepek które zaślepiają miejsca do podłączenia dodatkowych wężyków)
Jeszcze wymienię całą podstawę od monowtrysku bo też już jest nadszarpnieta zębem czasu i jest trochę zmurszała i spękana od środka.
Monster Garage c.d.
M@rtin wiesz że to jest w pełni demontowane? nie trzeba tego malować na aucie
...
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Auto: A6 C5
- Silnik: 2.4
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
misiek, wiem. Stara ori listwa zostala sciagnieta i zalozona z wersji japan - bez miejsca na rejestracje.
Malowalem na aucie bo bylo mi o wiele wygodniej i latwiej.
Malowalem na aucie bo bylo mi o wiele wygodniej i latwiej.
Monster Garage c.d.
ile dałeś?M@rtin pisze:Stara ori listwa zostala sciagnieta i zalozona z wersji japan
takie też są z USA
u lellka 250zł. swego czasu chciałem założyć ale cena mi nie odpowiada
...
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Auto: A6 C5
- Silnik: 2.4
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
Dzwonilem w zeszlym tygodniu do Lellka - cena 280 zl (jak pamietam) i trzeba zamawiac z przedplata. Ja kupilem tez ORI VW za 300 zl z dostawa pod drzwi z http://www.getem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;. w 4 dni byla u mnie. USA i JAPAN to ten sam numer - 3B0 807 720 GRU.
Monster Garage c.d.
Uploaded with ImageShack.us
male spawanko czas zaczac
z drugiej strony jest kapke lepiej, pozniej zmiana calego prawego blotnika, reperaturka z lewej, dol tylnego pasa i do malowania
Monster Garage c.d.
Dziesiejsza wymiana łożysk i przy okazji założenie nowych tarcz hamulcowych firmy BREMBO z tyłu oraz odnowienie osłon.
Jaszczur jeszcze raz bardzo dziekuję.
lewa strona:
prawa strona:
Jaszczur jeszcze raz bardzo dziekuję.
lewa strona:
prawa strona:
Monster Garage c.d.
A tutaj dzisiejsze prace zwiazane z wymianą popdstawy Monowtrysku, uprzednio wymionione były już przewody zapłonowe, kopułka oraz palec rozdzielacza zapłonu.
Ps. Do czego jest ten czerwono-biały kabelek z tyłu za podstawą Monowtrysku do jakiejś grzałki do podgrzewania tego jeża tam w środku czy coś bo gdzieś tam pod spód wchodzi do czegoś?
Ps. Do czego jest ten czerwono-biały kabelek z tyłu za podstawą Monowtrysku do jakiejś grzałki do podgrzewania tego jeża tam w środku czy coś bo gdzieś tam pod spód wchodzi do czegoś?