myślę 6-10 cm
jaka różnica w wysokości syncro country a zwykła wersja golf
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Siemanko , Przymierzam się do podniesienia zawieszenia golf II podpowiedzcie mi jaka różnica jest w wysokości Country a zwykłą wersja- chcę podnieść oby nie przedobrzyć 
myślę 6-10 cm
myślę 6-10 cm
Country ma więcej. I jak masz zamiar to zrobić bo w country jest tak że prześwit ten sam, podnosząc na samych sprężynach nadwyrężasz przeguby.darecznik pisze:myślę 6-10 cm
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
Moze kolega nie wie ze w country jest rama pod buda ??
Re: jaka różnica w wysokości syncro country a zwykła wersja
OsteR9019 pisze:Country ma więcej. I jak masz zamiar to zrobić bo w country jest tak że prześwit ten sam, podnosząc na samych sprężynach nadwyrężasz przeguby.darecznik pisze:myślę 6-10 cm
Siemanko podniosę 9 cm , najpierw miałem przerabiać amortyzator:
wytoczyć dana tuleje narysowaną w solid edge rozciąć amortyzator i zespawać Tigiem
Wpadłem na lepszy pomysł Rysując Dystans do zwrotnicy z amortyzatora :] Materiał s235
Masz racje jedyne co nadwyrężone będą przeguby przy skrzyni ( jestem świadomy za duży kąt pracy) ale nie przejmuje sie tym jeśli zbyt szybko się zużyją przerobie wałek napędowy koła wstawiając dodatkowy przegub przez co zniweluje duzy kąt pracy
jasna sprawa koleszko , że country jest na ramie także o tym wiem . Ramę także można dorobić i dopasować ale to może później( czy będzie sens)?
Pozdro.
W country z powodu ramy jest też dłuższa kolumna kierownicza.
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;