ja się osobiście nie znam dlatego szukam pomocy u tych co się znają...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
skoro auto będzie miało słaby dół wtedy automatycznie jeździ sie górą co za tym idze spanie większe , nowe auta mają maj bardzo dobry dół i taki m 1,9 czy 2.0 spokojnie sie jeździ do 2krpm , jak jeździ sie dołem to spalanie jest małe a górą większe...arwam pisze:na trasie jak i w mieście spalanie powinno trochę spaść
Mozna , slaby dół przeraóbki ,paul86ck pisze:czy do mk4 1.9 TDI 110KM można wymienić turbo na t3 lub t4?
np hybryda na ARL . dobry dół dobra góra zapas na 180ps praktycznie nic przerabiania ...paul86ck pisze:a może jakaś inna i która lepsza?
a jaki koszt takiej suszarki?krzys-jeruzal pisze:np hybryda na ARL . dobry dół dobra góra zapas na 180ps praktycznie nic przerabiania ...
do tej suszarki mam zamiar wstawić IC, podmienić wtryski i zmienić program... na razie zbieram info na ten temat i będę kompletował wszystko jak tylko znajdę pracę bo na razie lipa po nowym roku... myślę że na jesień coś zacznę działać tym bardziej że kasa wpadnie po weselukrzys-jeruzal pisze:paul86ck, na tym setupie turbo ci nic nie da , potrzebne większe wtryski i wtedy powietrza można dac...
nie koniecznie chyba że za wysokie spalanie uważasz jakieś 4,5-5l bo tyle mój pali ale nie oszczędzany.krzys-jeruzal pisze:nowe auta mają maj bardzo dobry dół i taki m 1,9 czy 2.0 spokojnie sie jeździ do 2krpm , jak jeździ sie dołem to spalanie jest małe a górą większe...
powiem że lepiej mi się moim poprzednim AAZ'em jeździło niż obecnym 1Z'em a mocy mu już za bardzo nie brakuje.krzys-jeruzal pisze:P. S . arwam, chyba lepiej jak auto od dołu jedzie do koniec niż od środka do końca ... a pyzatym T3 to turbo WG następna przeróbka sterowania...
to ktoś Ci pierdół naopowiadał..paul86ck pisze:bo końcówki wtrysków to ktoś mi mówił że od ARLa wejdą..
myślę że jak na moje plany wystarczą...a chcę mieć około 160KM... może więcej... nie chcę go wyciskać na maxa...arwam pisze:to 216
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości